![]() |
ora 23:35 afara e senin si pana la ora asta nici urma de ploaie !
Doamne Ajuta! P.S. : DRUM BUN BAIETI SI PUNETI ANTI-RADARELE IN FUNCTIUNE! :wink: |
la noi acum s-a oprit ploaia! sper sa fie frumos!
bafta! p.s. detectoarele :lol: |
Apropo de detectoare...Am auzit la stiri acum cateva zile cea mai tare chestie...cica in minunata noastra legislatie nu se specifica faptul ca n-ai avea nevoie cu detectoare, ci doar cu anti-radare care bruiaza...de detector am inteles ca nu se specifica nimic clar...deci ar fi legal...grehesc? daca da, corectati-ma...
PS: Da, sunt offtopic, stiu... |
Ce mai conteaza offtopicul,ca oricum nu se va mai posta mult aici, e deja SAMBATA! :D
p.s. BogdanCMS tu vii? :D |
Offtopic ... raspuns BogdanCMS ... se specifica din cate shtiu eu shi Anti-radare cat shi detectoare ... s'a certat un prieten de'al meu cu un gabor pe tema asta ...
ne vedem acolo :D |
Nope, sorry... :cry: :cry: Business to attend and low finances...damn those money... :cry: :cry: Sa va distrati si pt mine... :wink:
|
vremea va este prezentata de metereologul de servici de la craiova, Al3xius :P :P :P
by SPeedeR |
Pe unde e intrarea?
Toata lumea vorbeste numai despre asta peste tot....Da nimeni nu stie niste lucruri....
Zice-ti-ne si noua pe unde e intrarea? pe pista aia veche sau pe la intrare in aeroport...?unde se lasa masinile?(spectatori) Da Doamne sa nu ploua!!! |
A Fost a Trecut ...a fost superb !
Multumim 4tuning, Multumim Legal Racing , Multumim No Speed Limit , Multumim Bucuresti - ati fost super baieti ! P.S. : sa-l citez pe Gabi ? :lol: :lol: \"TOPIC INCHIS\" :lol: :lol: glumeam(sunt bucuros ca a iesit frumos cursa :lol: ) |
Alex: detaliile au trecut. Acum tre' sa tragem concluziile.
Topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning