![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
are 1355 de kg dec cum am zis cu 200 de kg mai usor
|
Quote:
|
scuze atunci inseamna ca asa e .eu asa gasisem undeva 1355
|
Da si eu am gasit 1355 pe net dar eu am postat exact cat am eu trecut in talon. Nu stiu de ce e diferenta asta. Eu am si trapa panoramica montata...e posibil sa ii mai fi pus ceva elemente de rigidizare a caroseriei...nu stiu zic si eu...
|
Dupa datele pe:
http://www.automobile-sportive.com/ VW golf mk5 GTI: 1355 Kg Reanult Megane RS: 1383 Kg Duipa datele pe: http://www.carfolio.com/ VW golf mk5 GTI cu DSG: 1355 Kg / Edition 30: 1376Kg Reanult Megane RS: 1355 Kg / R26: 1430Kg Fiecare crede ce vrea...dar Megane e mai grea decat GTI, totusi e si mai sportiv si mai agil... Nu aia conteaza ce scrie in talon!!! aia nu are nimic de a face cu greutatea ce ai masura sau ce publuca constructorul. |
Mai conteaza cate kg are mortu( GTI)? Oricum se descompune :))
|
Nu greutatea totala e interesatn...ci centrul de greutate, cat de echilibrat este masina si cat de jos se aflta ea. Asta nu prea poti modifica si inseamna foarte mult.
|
Corect , cel mai bine se vede la motociclete ( Honda cbr 1000 2005/ Yamaha R1 2000) Iar daca te mai uiti la Discovery e o emisiune despre masinile de raliu o sa vezi diferenta intre masini atunci cand le schimba centrul de greutate
|
:-P doamne ce se cearta propietarii de rs aici.dar cu cine?:-P eu nu vad nici un propietar de gti in zona?oare de ce nu dau imp acetui topic?nu stiu de el?sau nu iau in seama renaulturile?aideti mai baietzi cu gti ca aproape sunt convins sa iau megane rs
|
Pai sunt la UPU ( Unitatea Primire Urgente ) cu masinile incerca sa le resusciteze ca sunt moarte :) De unde timp sa stea pe forum :) ( atentie GLUMESC!!! pentru ca e posibil sa ia vreunu foc :) )
|
cred ca se anunta o ofensiva a renoistilor anti vw :D
|
Quote:
|
ha ha ha.firma taticu.ma faci sa rad oricum te pierd rau in oglinda retrovizoare cu avortonu asta.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning