![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
@Optimus - mersi... e buna combinatia! :D
Pentru urs urmeaza... vreau sa fac farurile Hella Smoked apoi sa vopsesc barile + aripa stanga + capota... dar sa vedem cand, ca e cam greu :) |
Quote:
un motoras ceva nu pui si tu pe el? un 2,5 sau dc nu un 4.0 :D "OPTIMUS" nu cred ca mai vand acum jantele:!: te voi anunta cind ma hotarasc sa le dau |
Greu cu banii.
Motor... nu prea curand... imi ajunge asta momentan! |
3 Attachment(s)
sal la toata lumea....sunt din BR si detin LDM-ul :D de aprox 2 luni.....pan acum iam pus o toba sport si cateva retusiri si exterior si int.....o baterie...si altele retusuri la motor....sunt ff multumit de el....e ceea ce mi-am dorit de cand eram mik (UN URS !! ).....si sper ca in iarna...sa strang niste fonduri....si prin primavara anului viitor.....sa ma apuc de ea....sa o fac cap-coada....in rest ce sa zic.....sper sa ne int prin port...mai multi.....poate mai prind si eu una-alta.....ca nu prea le am cu mecanica.....poate mai aflu detalii ascunse ale masinii mele:))))) app.....care are o bara pe spate?:d sau unde pot gasi? si mai am o rugaminte.....cine stie un electrician care se baga la ursi?:p dar sa nu ma "jefuiasca" de bani.... sal la toti!!si ms anticipat
|
te duci pe calea galati vis-a -vis de benzinaria rompetrol e un nene meserias si lucreaza pe bani putini ;)
|
niste poze actuale cu ursul J H N se poate???
|
Care ai neste :lol:distantiere sa scot si roatele mai afara:D
ASTEPT TELEFON PE 0747665395 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm salut baieti se pare ca am aparut si eu pe aici^^ sa prezint achizitia:)buna sau rea:)
bmw e30 din 86 motor 1.8 m40,mtech 2 plastic,jante borbet a 10j toate 4,suspensii sport,distantiere etc:) si 2 poze facute azi pe fuga:) sper sa le fi pus bn^^http://bildr.no/view/708630 http://bildr.no/view/708629 |
Quote:
|
Quote:
Galati sau Braila? |
Bravo pretenash! Arata bine rau ursu! Sa-l stapanesti sanatos! :shock:
|
Galati:)ms imagine:D
|