![]() |
Re: Na, că Trabant nu era ! Este acum!
volanu de la prima masina postata cam strica ...
|
1 Attachment(s)
care asta?
|
Quote:
https://img243.imageshack.us/img243/7...0064tz7.th.jpg de asta ziceam |
Citeste tot topicu si ai sa vezi schimbarile :)
|
Te-ai gandt vreodata sa ii faci plafonul alb ? eu zic ca ar da foarte bine... ! ....o sa iau eu oo poza sa ii fac un VT..! revin cu poza in 10 min
|
1 Attachment(s)
Cat de cat sa iti faci o idee->>
|
Mersi de modificare:D Peste 1 luna sau 2 il vopsesc din nou cu vopsea adusa de la nemti calumea... culoarea de baza va ramane tot albastru, dar ma gandeam sa ii fac caopta, cupola, si capota portbagaj de alta culoare... ce culoare ar da bine?
|
negre ..o combinatie misto e negru cu portocaliu
|
1 Attachment(s)
ca si al-meu ....?
|
:) foarte tare...mi-ar placea si mie un trabi ..da sa aiba alt motor :D ..da la chestia asta implica si alte frane ...e un proiect mare ...poate mai pe viitor
|
Maine la munca cred ca mor , dar zic ca a meritat sa citesc tot topicul e 2:15 ...... trecut de miezul noptii , dar am rezistat pana la capat , ai facut atatea la trabantul asta ,de la volan de dacie si asteptat pana sa ei carnetul sa-l poti conduce , apoi accidentul ...... ca sa nu mai spunem de gratarele picante facute la esapament , ce sa mai supertare ...... cred ca te-ai distrat pana acum de minune cu trabantelul tau si sa o tii tot asa !
Am avut si eu un trabant in familie se intampla prin 92' cand era taicamiu inebunit dupa ele .... sa intamplat ca acelasi lucru ca la tine , a fost defacut tot ,sudat autogen sementat , bucse etc. eram mic copil , dar nu am uitat :) , Spor la treaba si ...... sa-ti mearga bine , vreau si eu o Granada amarata sa surubaresc si eu cate ceva , probabil o sa iau una cat de curand ......momentan criza financiara imi pune bete in roate . Numai bine ! |
Multumesc de aprecieri:) Strang bani sa il pregatesc pt un nou sezon de vara :D. De data asta o sa fie niste modificari mai ample ...
|
3 Attachment(s)
Poze si filmulete de la Tuning Show Iulius Mall Suceava!
https://www.youtube.com/watch?v=RKJAKjzxntI https://www.youtube.com/watch?v=HshUlpsmnuU |
Super tare ;) bv :joy:
ce aiurea a mers Lastunul lui Costy_micro :( Dar bravo tie ::::::::RESPECT TRABANT:::::::: |
ai facut o impresie foarte buna ,am vazut filmele de la Suceava pe sectiunea Iasi pe ce loc ai iesit la general? Mi s-a parut ca te-ai miscat mai bine decat cateva masini mult mai puternice
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning