Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

=Virus= 26-04-10 09:22

Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3307632)
... si mai strang putin chiuloasa !!!

Eu zic sa ii lasi chiuloasa in pace, ca nu e dacie.

electric_style 26-04-10 19:18

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3311137)
Eu zic sa ii lasi chiuloasa in pace, ca nu e dacie.

asa am si lasat-o !!! PS: azi facui schimbul de ulei si pot spune cu toata gura ca : uleiul asta face minuni...il recomand tuturor !!! nu se compara cu mobil1 (ceea ce aveam anterioar in motor)

matiu13 26-04-10 20:13

ramasese ca ma suni...

DaBotta 26-04-10 21:02

Hai zi cum trage ? :D Se simte diferenta mare fata de cum tragea inainte de a reface motorul ? :D

electric_style 26-04-10 21:43

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3313057)
Hai zi cum trage ? :D Se simte diferenta mare fata de cum tragea inainte de a reface motorul ? :D

inca nu apucai sa ies cu ea pe strada , doar facui schimbul de ulei...si ramasei placut impresionat de acest ulei Liqui molly 10w40 mos2 !!! PS: gasii ceva pilitura in vechiul ulei , semn ca motorul a rodat foarte bine !!!

electric_style 28-04-10 00:44

azi o scosei pe cali la un drum de exterior...si ceea ce asteptam de mult timp...s-a dovedit a fi peste asteptari !!! pot spune ca : DA, motorul meu TRAGE si trage grav pentru un C20NE !!! scopul drumului fu defapt s-o duc pe bunicamea inapoi la tara...fapt pentru care la dus mersei mai omeneste 100-110km/h , insa la intoarcere ...fiind singur in masina depasesc un bmw e46 320d (vazui pe spate inscriptia)...dupa ce-l depasesc pe om , totul bine merci...pana cand incepe sa-mi dea din blituri (semn s-o calc)...ceea ce si facui ajung in 120km/h dupa care omu se baga in depasire (drumul fiind absolut liber....si simtind nevoia de putina adrenalina)...dau treapta inferioara si nu-l las sa ma depaseasca !!! il tin in spatele meu pana la 180km/h dupa care tipul cu bmw-u se linisteste si ramane cu mult in spatele meu !!! avad deja 180km/h accelerez pana la 200km/h si ma opresc acolo pentru ca stiam ca urmeaza o curba (nu foarte mare) !!! ceea ce ma impresiona cel mai tare e faptul ca : "red bitch-ul" meu nu ma facu de ras in fata bmw-ului , iar munca si banii investiti in ea incep sa-mi dea "satisfactia de apoi" !!! aveam 200km/h pe vitezometru vreo 5500 /rpm (numai stiu exact)...eu totusi cred ca viteza reala e pe undeva pe la vreo 215 km/h...avand in vedere ca am jante pe 17" (cu 3 numere mai mari decat cele de fabrica) !!! cred ca daca mai acceleram atingeam 220km/h (pe bord) fara prea mari probleme !!!

matiu13 28-04-10 08:35

poate inveti sa nu mai ţii nici lumea incurcata aiurea;)

DaBotta 29-04-10 10:55

nu aveai cum sa ai viteza reala 215. Eu cu rotile pe 17 imi indica aprox viteza reala. Daca am 100 , am defapt pe gps 96 97. E bine 200 la NE-u , stai linistit.

Pana la urma iti tin tie toba mea remus ? o iei tu ?

electric_style 29-04-10 18:41

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3319886)
nu aveai cum sa ai viteza reala 215. Eu cu rotile pe 17 imi indica aprox viteza reala. Daca am 100 , am defapt pe gps 96 97. E bine 200 la NE-u , stai linistit.

Pana la urma iti tin tie toba mea remus ? o iei tu ?

un NE in mintile lui atinge si 220km/h viteza reala !!!

electric_style 29-04-10 23:00

8 Attachment(s)
cali face furori:twisted:...prima victima... asta seara pe aeroportul din craiova :

-calibra c20ne cu jante pe 15" diferenta 3 masini !!!

ps: cateva poze (scuze pentru calitatea lor)

giny 29-04-10 23:33

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3321883)
cali face furori:twisted:...prima victima... asta seara pe aeroportul din craiova :

-calibra c20ne cu jante pe 15" diferenta 3 masini !!!

ps: cateva poze (scuze pentru calitatea lor)

bravo vere,imi placu cum io dadusi la calibra aia...8)
daca nu te convingeam io nu te dadeai cu ala...:rolleyes2

electric_style 30-04-10 00:12

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3321992)
bravo vere,imi placu cum io dadusi la calibra aia...8)
daca nu te convingeam io nu te dadeai cu ala...:rolleyes2

la prima vedere...parea putin agresiva (spoilere praguri, bad-boy etc) iti dadea impresia ca masinutza chiar daca era un c20Ne...putea pune probleme , iar cursa devenea una foarte stransa!!!

electric_style 01-05-10 20:52

imi spune si mie careva de ce nu-mi merg toate functiile de pe computerul de bord !!! nu-mi merg urmatoarele : consum l/100km (imi arata doar - - - -) , km/h , (imi arata 0km/h) , iar temperatura exterioara uneori minte foarte mult (spre exemplu az imi imi arata 28grade celsius)

matiu13 01-05-10 21:22

mie imi arata 31 de grade azi....restul functilor,daca nu l-ai avut pe masina(computerul) inseamna ca nu ai legat firele la calculator bine....viteza ti-o arata stiu eu dupa vreo 100 de km parcursi dupa ce l-ai resetat,la fel si consumul mediu,asa stiu eu....

electric_style 02-05-10 12:22

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3325686)
mie imi arata 31 de grade azi....restul functilor,daca nu l-ai avut pe masina(computerul) inseamna ca nu ai legat firele la calculator bine....viteza ti-o arata stiu eu dupa vreo 100 de km parcursi dupa ce l-ai resetat,la fel si consumul mediu,asa stiu eu....

am mai mult de 100km de cand l-am restartat...si acceasi problema !!! masina e din 92...iar ce stiu eu este ca: dupa 91 s-au inlocuit acele ceasuri cu computerul de bord...si nu stiu daca e pus de neamtz sau e de fabrica !!!

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning