![]() |
Re: Masina suprema
daca tot e vorba de vise , visu meu e meclarenul f1 ... ceva mai plauzibil ar fi un cls 320cdi (da' tot vis ramane):(
|
pai un BMW M3 negru cu genti cromate si geamuri fumuri .... da cine ne indeplineste dorintele la toti> :))
|
3 Attachment(s)
my dream car.... Saab Aero X
|
Eu unul raman pe un Ferrari F50... my spreme dream car......
|
o dacie 1300 cu motor v8 supraalimentat, geamuri negre, masina sa fie un albastru inchis sau negru, jante pe 13 da gotti...exterior gordini style da cu ceva modificari de la mine, interior 2 scaune sport, rollcage si ceva muzica :D
|
1).veyron-ul nu cred ca il depaseste nimeni!
2).vectra opc un vis mai real! |
aveam 195 kh/h pe bucuresti/pitesti si a trecut c. tabara cu opc-ul...vrooomm...) avea pe putin 250..l-am vazut mai bine la pitesti si de aia mi-am dat seama ca el era!ce masina...cum arata...cum merge...wow(nu imi sta in caracter sa zic asa,da..m-a uimit)!
ce ii da in valva parintele!si e de doar 255 cp..cea de anul trecut! i am in love with vectra opc!jur masina suprema : veyron-ul! |
la ora acutuala nu se poate spune exact care este mashina suprema eu as zice ca ar fi nissan skiline dar nu exista asa ceva in romania sau in europa
|
Ferrari F40, Aston Martin DB5, Maserati Sebring, Bugatti Veyron, Pagani Zonda (oricare), McLaren F1.
|
Masina suprema sau masina la care viseaza fiecare?Pt. ca cea mai aproape de masina suprema(care are cam cele mai multe intrebuintari)dupa parerea mea ar fi Porsche Cayenne(special noul turbo.S),are absolut cele mai multe atuuri,e si masina de teren,si de oras,si limuzina,si luxoasa,si sportiva,si sigura,etc.face fata la absolut toate cerintele!Parerea mea!
|
Quote:
|
Quote:
1*****ii oribil de rau 2.skiline este de fapt Skyline 3.Germania,Anglia,Irlanda,Suedia...(lista MARE ) - astea sunt tari care o-r fi prin Africa nu Europa! de ce ? surpriza .. ! exista skyline-uri acolo :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Quote:
un AUDI R8 |
as vrea ferrari 699 dar nici in 3 vieti nu mi l-as putea cumpara,asa ca sa revenim cu picioarele pe pamant BMW M5.
|
Am visat si inca visez la un Bmw m6 pentru mine este masina perfecta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning