![]() |
Re: Sibiu
pe cand o revenire in sb?:D poate facem o intrunire asa mai multi :lol:
|
pe week-endul viitor sa ne asteptati acasa si pe mine si pe mumuMIG :D
|
are dreptate mumujuniorTFSI vineria viitoare suntem in sibiu, si iesim ori vineri ori sambata. Lexani, vreau o liniuta cu tine:), stai listinit ca nu imi fac sperantze da vreau sa vad cu cat mi-o dai, plus ca mi dor de o liniuta, ca decand si-o vandut gti punto-u, nu mai am cu cine sa fac:D. eniuei sper sa vi si tu si sa ne intalnim week-endu viitor.
|
paule nu-ti prinzi mintea cu mine?:D
|
Facem liniutza :)
weekendul asta sunt probabil la raliu la hunedoara dar din cate am intzeles de la voi weekendul viitor sa ne intalnim. |
Quote:
|
Tulai cat ati postat!!!
Imi prind eu mintea cu oricare:D Nu,serios acu,cea mai interesanta liniutza ar fi intre Robby si lexani...ar fi beton lexani,avem un prieten cu un ursulet alb 318iS,136CP...ar fi foarte interesant...:D |
Facem !!!!!!!!:joy: De-abia astept ilegala:) Da numa la pariu dau......pe tic-tac-uri. si inca o conditie, o fata in sutien sa dea start;)
|
Tu aduci fata si eu tic-tac-urile.
Il stiu din vedere pe tipu cu 318is.... cel mai bun motor stock pe ursuletz. |
Hai ca s-ar putem sa rezolvam problema cu fata, stiu io, tfsi si gti o blonda "buna" care-si face veacu pe la McDonalds. Pt 10 boabe da si startu si finishu in aceeashi cursa;). Pacat ca roby se ocupa de BMX mai mult decat de BMW. Eniuei o sa iasa tare, sigur il putem convinge sa vina...
de-aia-i forum, sa postam. si asa ai zis ca nu mai postezi prin alte locuri unde is alti "doctori in istorie", macar aici fi activ. Bassule antreneaza-te ca ti-o dau:) fff bad news......nu mai am cu ce filma tuning fest-u'. pleaca varumeo la nunta cu camera:cry2:. sper sa fac rost de alta, daca nu:cry2: |
Daca aduci rapandula aia eu nu ma prezint...ne ridica naibii mascatii pt prostitutie...:D
lexani,ai 140CP,nu? |
cine stie de unde putem cumpara niste walkie-talkie:) fast&furious style:)
|
Quote:
asta e daca nu mai putem filma...noi "clujenii" vedem fest-ul,restul care promit ca vin si nu vin pierd vizualizarea evenimentului! liniuta linuta???unde?cu cine? |
io cu bassu si cu lexani, vedem noi ce iese:bat:
|
a venit, a venit. este din nou intreaga :D. cand mai este intalnire fac tot posibilu' sa apar. MIGule, ce distrusa ai adus in poveste de sare asa lumea la gatu tau? sper ca boabele alea 10 sunt lei (vechi ar fi mai bine dupa cum zic cunoscutii)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning