![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
frumossss...e modificat sau e stock(exterior)?mie unul imi place la nebuie rat style 8->
|
exterioru inca nui facut...am faruri..stopuri...semnalizari...2 seturi de xenon...jante...grila...coborat....clasic in general..mai vedem ce apare..::D
|
si cand o sa avem ocazia sa l vedem si noi?....sincer pe mine unul ma pasioneaza mai mult masinutzlele mai vechi :D in defavoarea celor noi si stiu k nu sunt singurul....spre ex un golf cum ai tu...pus la punct si o vopsea frumosa pe el ar incanta pe unii..
|
cand o sa fie bani de motor...:)) ca se aude un sunet ciudat la el..un clanc..clanc..clanc...clanc....:)))))))))))))))))) )))))))))))))))
|
aceeasi problema cu banii o avem multi din club,poate si de aceea uite si aici vine raspunsul tau la intrebarile alea de mai devreme...un bec,o muzica o avem unii dintre noi,o janta o sa ne punem,restulo sa vina pe parcurs..dupa ce mai platim o rata la facultate,o factura,o asigurare ca e scumpa al naibii la 2.0 l fiecare cu cel doare ca nimeni nu se lafaie in bani.....dar...dar o linie o facem ca nu ar fi prima oara si nu costa nici mult ce mama mas* :D
|
man..sa ne intelegem...eu puteam sami fac masina de mult..dar vreau sa o tin in curte pana e tipla..dupa asta sa ies cu ea....si eu de cand sa stricat..am tot strans piese...acum mai trebe sami iau motor...pe care il voi lua in curand....deci..de stat nu stau..da spre deosebire de majoritatea de pe aici..eu a trebuit sa mai imi iau f multe piese...pe care totusi mi leam luat...
|
si la ce motor te gandesti? daca e vr6 esti eroul meu :D
|
Quote:
|
andrei...vr no sa fie...pentru ca nu merge bine pe golf 1 decat pentru aplicatii extreme..gen vr6 turbo..biturbo...etc...si face treaba buna pe strada...unde sar putea sa iau un copac in bot la cum merg eu..din cauza ca e f greu....o sa fie altceva..inca nici eu nush sigur ce o sa fie...sunt vreo 3 variante..sa vedem..ce si cum...
|
1.8 turbo cu soft si e gata treaba!!!!!
|
sa vedem a zis orbul...totul este in functie de cash....daca castic la loto...poate un 3.2 v6 twim turbo ca sa scap de mizeria asta de viata...:)))))))))))
P.S. se vede ca nu am dormit azi noapte...delirez.... |
ce e cu linistea asta?...
shhh!!!! sa nu trezim pe vreo cineva....:)) |
hai...inca putin mirc.....:))))))
|
da mai exista mIRC ?
|
@Ene'Andrei-o sa fac si eu prezenta atunci cand o sa imi iau permisul inapoi si cand o sa mai am roti :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning