![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Unde ai auzit asta ? Ca poate merg si eu maine si mai cotrobai :-D
|
Un coleg, a carui mama lucreaza in real,- si a vazut oferta care intra de maine(11.02), zicea ca le 3 bucati iese 5,33 lei pe bucata;-)
Hai sa-ti zic cum sa cotrabai: iei din cos de jos, le vezi le pui sus in turn si asa se face un fel de recirculare si la un moment o sa vezi ca cele care le-ai pus sus ajung iara jos... sper ca ai inteles ceva:-) |
Am mai facut si eu asa, dar nah azi eram cu multi oameni langa :-P. Na maine mai dau o tura sa va ce pica.
|
si eu fac asa dar o pun si pe prietena mea sa caute si cautam amandoi ca 2 nebuni;))
|
In 2 altfel e , dar singur , nu da bine pe film :-P
|
sa ma vedeti la casa cand ii zic la misto prietenei mele ''ce bucuros o sa fie ala mic''
|
Recordul meu este: am scos toate blisterele dintr-un cos-turn si le-am pus intr-un cos(vreo 300 de bucati) si am inceput sa pun la loc ce nu ma interesa. Ca sa nu mai zic ca s-a speriat responsabilul de raion, cand a vazut ala gol, dar l-am linistit spunandu-i ca nu le iau pe toate, ci doar caut anumite moodele. Asta am facut prin decembrie:lol:, dar de atunci n-am mai facut asa, ci doar cotrobait;-)
|
:peace: hai ca am reusit sa rad cum nu am mai ras de o vreme , cum sa ii zici la fata asa , da sa rastorni ala in cos ca sa cauti modele, cred ca radea lumea de nu stiau de ei :lol:. Poate daca merg aproape de inchidere candva sau dimineata devreme o sa incerc si eu :twisted:
|
eu ziceam de ala mic ca si cum le-as cumpara pentru un copil nu va ganditi la prostii
|
Da ce ziceti de mine, la 25 de ani (aproape 26), 1.85, ceva barba, vreo 90 de kile, cu maicamea impreuna cotrobaiam tot asa intr-un turn dinala la Diverta. Si se stie ca la Diverta nu e asa degajata atmosfera ca in Supermarket. :D
|
Quote:
|
pei ma duceam cu cate o 1/24 si cateva mici .....sau doar cateva mici si ma simteam aiurea asa cand se uita casierita la mine....si din cauza asta ziceam....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ba, voi nu sunteti normali, stiti ce fac eu? Cand gasesc 1 model ce-mi place (ex. Bburago) dar e la pachet de 5 de ex., desfac tot pachetul, scot ala ce-l vreau si bag altul singur in locul lui si ala ce-mi trebuie il bag in cutie solo si asa il cumpar :lol:;).
|
Am zis-o si-o mai zic: chestia cu HW e ca un drog...odata ce incepi nu te mai lasi, si chiar vrei sa iei mai mult si mai mult, nu credeti ca dauneaza grav sanatatii :lol: Adica mai degraba banilor, chiar daca un HW costa vreo 8 lei, la cate va luati voi , banii din portofel se cam termina. Si inca ceva: vad ca asa nebunie e cu TH-urile, daca voi gasiti un TH e un miracol si nu-l desfaceti si (poate) chiar dormiti cu el :lol::lol::lol: mai ceva ca si cand gasesti un CMC la 50 ron :lol:
Sper sa nu va suparati, e doar o gluma, bravo voua, si tie Creative, si Eugen si Venox si toti HW-istii ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning