![]() |
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
Quote:
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Bineinteles felicitari,am obs ca sunt trecute pe lista de cumparaturi si niste jante,si daca reusesti sa-ti faci o suspensie shm....cred ca masina ar arata cu adevarat TARE. Intebare:cum a ajuns masina in videoclip,ii cunosteai pe baieti sau te-au abordat ei? btw, nu cred ca ar fi bine sa "lipesti" aripa de prag cu kit,se va crapa sigur.felicitari
|
Considera asta ca pe un ultim avertisment. Nu murim fara ironia ta. Din contra. Ca sa te simti cu adevarat deosebit, suntem cu ochii pe tine. Bafta!
|
tocmai am montat suspensia sport pe fata urmeaza spatele!
jantele vor fi pe 14 ca nu vreau sa rup masina cu 15! sper ca in 2 saptamani voi primi si jantele! yupiiiii p.s. in videoclip am aparut ca mi-au vazut masina cei ce realizeaza filmuletul! imi spuneau ca au avut mare noroc ca au gasit o dacie preparata ca o cam cautau! si eu find cu tau la prisma, mi-au cerut nr de tel si....... |
Quote:
te rog sa nu mai intri pe topicul asta, multumesc! |
TAU....daca consideri ca mai e nevoie de curatenie aici astept un MP.
Lucian... Merci! |
ufff doamne ce discutii..... merci relaxx;)
azi am reusit sa montez pe fata amortizoare sport facute de sgm... acum mai ramane spatele! acum pot merge linistit ca nu mai imi atinge bara pe fata..... urmeaza jantele sa viiiiiiinaaaa!:) |
taule bravo frate ai demonstrat ca dacia e masina sa numai zica lumea ca nu e automobil din partea mea ai tot rescpectul
|
taule esti un om fericit nu te cunosc personal dar imi imaginez cum e sa ai masina in videoclip si dc ii mai arunci niste genti aia e
|
Quote:
Cate lucruri iti permite doar varsta...Mai bine o lasam asa !Stii prea bine ce am vrut sa spun ...(Off-topic) Taule...te misti repede rau ...ieri le ai luat , astazi le ai pus...se vede ca tu TACI SI FACI ! Tine o tot asa , suntem alaturi de tine !! (On-topic) |
Felicitari ma...numa' ca urmatoarea achizitie ar trebui sa fie niste jante...
|
Quote:
sa mai zic ca astept un alt set de bari si pregatesc pragurile?:D nu mai zic nimic ramane surpriza ;) |
Quote:
p.s. va multumesc pt urari! respectul este reciproc!;) |
bv pt aparitie...
ce jenti pui pe masina?ne arati ceva sau e surpriza? :) |
surpriza.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning