![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
ramane amintire dar sa sti ca nu pe acolo trebuie sa urci cu masina.Cred ca toata lumea a ramas mirata :)) oricum imi imaginez ce fetze aveau aia pe acolo.Cum s-a comportat masina?
|
in ce zi ai fost? dap pe la rosu se intra si ajungi foarte repede la insulitza am fost si eu acum cateva zile..dar nu la insulitza..putin mai incolo..exact la rosu la dig...sa spal masina
|
masina sa comportat si asezonat cu mult fum :))) ca decat o roata era pe asfalt si ''tragea'' la greu in gol ....in fine ...misto zona ...maine cred ca fac un gratar la ora 8 dim :) erau si pescarii lu peste pe acolo nu prindeau nimica .>>>>>....:)))
nu stiu unde este rosu asta de care zici tu ... |
este cum o iei sa ajungi pe autostrada, dar faci dreapta inainte de pasaj la lujerului si in loc sa o iei la stanga spre capatul lui 178 mergi inainte si incepe comuna rosu :D
|
ahamz :-P
nu ma intereseaza da...app este comuna mea ...:) rosu silviu :)) |
ma da mare bastan mai esti tu.Ma daca e mergem pe dig si spalam masinile :))
|
1 Attachment(s)
intro parcare subterana :evil: :evil: :evil:
in final mia iesit ceva :rolleyes2 :lol: :twisted: |
ma da ce ai tu ma cu masinutza aia?pune dumnezeului si ia-i gume noi ca o sa ajungi sa zgarii asfaltul cu sarmele de la cauciucuri.Si asa sunt ele cam slick-uri acum.Oricum poate reusesti sa parchezi masina dupa o intoarcere de 180 :))
|
Quote:
|
pai sa vedem cum planificam si mergem intr-o zi sa le facem frumoase :))))
|
nu stiu cum de reusiti voi sa le spalati ''manual''
nu iese jegu ....doar la spalatorie cu jet ...si spuma ... mai ales la roti ... |
eu nu am voie inca sa spal la jet rotile astept sa se matuiasca putin vopseaua pe jenti :D
|
Quote:
|
Quote:
|
pai stai ca trebuie sa imi fac intai niste poze la masina :D si o sa pun.AS fi pus toata masina dar nu e de aratat ca nu am chef de copii care comenteaza la orice
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning