![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
imi cer scuze tuturo si mai ales celor 2 pe care i-am jignit dar am nervi datorita permisului.va ros sa ma iertati
|
Fii mai calm,nu rezolvi nimic asa , dimpotriva !
|
Quote:
|
andrei are dreptate, ar trebui sa iti temperezi comportamentul si sa iti modifici limbajul ca nu ajungi nicaieri daca te certi cu toata lumea...in fine sa ai spor daca o sa faci ceva la masina
|
Quote:
|
craciun fericit tuturor membrilor 4tuning
|
ti-am citit tot topicul...si nu mi-ai facut o impresie prea buna...ai inceput bine cu stopurile,apoi dezastru...leduri albastre,tot felul de autocolante,prelungirile pe toba...mai multe laude si rezoltat 0
Sincer,masina arata mai bine cand ai luat-o...si intainte sa o ceruiesti,puteai sa o polishezi,rezultatul este uimitor,daca vrei iti dau poze concrete,asa cu ceara nu ai rezolvat mai nimic.... si un sfat: nu iti mai da impresii ca ai nu stiu ce masina,ca pana la urma e o dacie pe injectie de 2004...si apropo,nu au avut nici A/C,daramite climatronic :rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
a turbat masina:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu ma oftic ca doar nu este masina mea totusi.
Cristi sa nu fie cu suparare,dar daca nu faci modificari,inbunatatiri masini ce rost mai are topicul asta? |
Nu crezi ca ar fi mai bine cu un f7p?
Mecanica de diesel punte spate de r18t. Portbagajul este de efect,cred. Cand o sa aiba peste 100 de cai si o sa treaca ca vantu pe langa voi atunci o sa radeti copios de portbagajul lui :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning