![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
nu o sa poti sa mergi cu 8.5 X17 et13 pe masina, chiar daca nu iei pe nimeni in spate ;). credema ca stiu ce zic. Si oricum sunt misto jantele dar nu cu Et-u ala !! O sa se vada urat. Sfatul meu este sa cresti in ET si in J , si atunci TREABA E BUNA.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce ai ma la mine cu cat sunt mai late jantele si se vede din spate cracanata :X e grav mor :D imi place maxim :D pune-mi 2 - 3 poze cu masina ta aici te rog :D |
@body din cate imi amintesc eu tu nu ai arcuri sport , nu ?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
nici poze nu prea am..că e un picuţ jeep aşa că una două,trei de impresie + 2 de la un baiat :D care au j 9 şi 10 pe spate cu Et 13 ;) şi nici nu mai pot face poze, că am pus jantele de iarnă, :cry: Oricum Mariane, pune jantele ..o să fie bombă |
mamama mamama mamama:| cum se vede fierb:| inca 2 zile
eu duminica ma duc sa iau jantele tocmai de la brasov :D =))))) dar nu se poate ma duc sa le iau :D imi doresc prea mult jantele alea :D |
4 Attachment(s)
Quote:
De pe lateral nu īţi dai seama dar din spate e :shock: .şi din faţă :shock: uite una din faţă am găsit :oops: , şi ultima poză e funny rău , diferenţă intre ce am avut şi ce am pus :lol::lol: |
Quote:
|
astept sa le vad pe masina :) . Multa Bafta
|
Quote:
eu ce sa mai zic frate :(:(:(:( pana duminica:| mama as lua un somnifer;) sa dorm pana duminica sa ma trezesc dimineatza si sa plec dupa ele :D:D:D:D |
1 Attachment(s)
La et 13 la 8,5 - 9 j atinge fara probleme la arcuri suspensie sport, iese destul de mult in afara, si trebuiesc aripile evazate cu simt de raspundere daca vreti sa iasa senzatie... ca sa va faceti o idee cat iese cu 9 j janta pe spate et 13.. poza..
Ma rog mie imi atinge doar daca sunt 5 persoane in masina si fac un balans grav, asta din cauza ca e caucicul strech, iar cu 5 persoane in masina e pe burta... |
Quote:
|
Mai bine ai rabdare, si faci in asa fel sa pui jantele in ziua in care roluiesti aripia, pt ca daca incepe sa iti frece, iti sare vopseaua de pe interior si da rugina instant... si e pacat..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning