![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Hahaha nu conteaza ce vreau eu :-P, hai ca pe moment nu il scot, dar mai vad eu, oricum de vandut nu imi vine ca e verde si frumos :-D, o sa il prezint zilele ce vin la mine.
P.S: Ai PM |
9 Attachment(s)
Deci m-am sucit, si fac altfel decat am zis mai devreme! :lol: In loc sa prezint de maine 1/24, voi prezenta 1/24 azi + un HW, maine la fel si poimaine la fel (pt ca mai am 3 HW-uri neprezentate)
Asa ca incep cu: '09 Corvette ZR1 (1/64) Hot Wheels si Bugatti Atlantic 1936 (1/24) Bburago |
Ufffff , imi plac si machetele dar pozele sunt ......suuuppperr :D bravo , tot asa :D
|
Nah aici ai lovit bine , foarte faine pozele , macheta nu mai zic...Bravo!
|
Macheta ca macheta, dar pozele sunt :wow: A treia mi-am pus-o wallpaper pe laptop;-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Maine va urma inca o macheta fotografiata in aceeasi locatie, sper sa va placa. |
Foarte tare Bugatti-ul, si pozele de asemenea. Bravo.
|
Quote:
|
Superbe pozele! Se potriveste foarte mine Bugatti-ul cu ele!:D
|
Quote:
|
Frumos corvette-ul l-am luat si eu in seara asta :) si cu C6 :D Cel de la Matchbox parca arata mai bine dar il luam maine :))
|
Bugatti-ul "face toti banii"... imi place mult... si incadrarea artistica... bravo !
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Iar pentru azi, dupa cum spuneam, continui cu Hot Wheels si Bburago in paralel. Sesiunea foto a fost executata in aceeasi locatie. Chevroletor (1/64) Hot Wheels Citroen T.A. 15CV (1/24) Bburago - Model Kit |
Ce tare e Chevroletor! De Citroen nici nu mai vorbesc, e bijuterie.
|
Are dreptate CALIN 79 bijuterie :shock: , sper ca mai ai dinastea ca sa mai clatim si noi ochii cu ceva frumos :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning