![]() |
Re: E36 - 2.0i coupe BLACK
Quote:
....il luam cu lopata. |
Presimt eu ca o sa iasa destul de grav,ca si celelalte masini de altfel care au trecut prin mana ta
|
14 Attachment(s)
am mai primit ceva poze .. facute cu telefonu
si la portbagaju' tiganit :D |
porbagaju ala e interesant , mai aveai putin si faceai ceva frumos :si anume de america... dar e frumos si asa.
Astept poze cu ea terminata :D |
Zici ca i vopsita cu tempera! felicitari :))
L.E: Gelule ti am mai zis eu chestia aia cu america.... |
am vrut de america.. dar mai frumos iasa asa...
locul ala e fix cat e nr.. si vine putin bagat sub tabla... parerea mea ca o sa arate bine ... sprinter.. mersi ba.. pictore! care-i chestia cu america? aia ca nu exista? :lol: |
Quote:
|
felicitari pentru aducerea pe drumul cel bun al masinii si sunt convins ca o sa iasa ceva superb..cu nr era cel mai frumos de moto cred ...numai bine
|
frumoasa masina.frumoasa vopseaua. bafta la proiect.
|
partea cu america e ca vroiam eu sa o fac dar mi a fost lene sa o bag in servis, si ca nu exista decat de europa din fabrica la pisica :D asa o fii ?:D
|
Felicitari pentru masina , va arata bestial cum arata E46 care l-ai avut.
Am si eu o intrebare, cum mentii janta polishata sa luceasca. Le dai cu lac sau faci o polishare de intretinere lunar sau cum?? Eu am polishat buza la ale mele si dupa o saptamana s-au matuit si s-a lipit mizeria incredibil. Zici ca am buza neagra acum!! Mersi |
@myky99 - .. sper sa iasa ceva... :D
@ JusT_SaY_BoBo - mersi.. da' si cu asta o sa fie frumos.. @ Provenzano - .. mersi frumos, bafta si tie.. vezi ca-ti urmaresc topicu :D @ gelu_r - .. si eu stiu la fel.. din cate m-am uitat si pe net.. exista doar numarul mic.. in rest, portbagaju' e la fel ... poate ma insel, desi nu cred :) @ SAX1987 - ... mersi. Legat de jante... nu le-am dat lac ca atunci nu lucesc asa tare. Primul pas dupa ce le polisezi si le lasi asa e sa renunti la spuma activa.. aia ti le matuieste instat... (depinde de calitatea jantei).. si DA, le polisez de control lunar.. este o pasta de aluminiu care le curata foarte bine! |
Mersi, cu se numeste pasta si de unde sa imi cumpar??
|
o sa iasa ceva grava ,la fel ca si UPSu`,cu multe idei originale.bafta!
|
:2gun::2gun: MARE FINETE :D bv frate a iesit bine :2gun::2gun:
dai de baut :drunk::drunk: acum pune poze cu ea :D gata :D terminata:D cu tot :X hai sa o vedem :D cu niste poze din partea lui mareo :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning