Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Focus ST vs. VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti.html)

bogdan_wrc 27-11-06 07:51

Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

Quote:

Originally Posted by Dutor (Post 635273)
sunt de acord cu tine in privinta lipsei totale a brandului vw din motorsport! eu nu prea imi amintesc vreo competitie in care sa fi facut ceva!

la PARIS-DAKAR se mai uita cineva? totusi, au facu o figura frumoasa in primul an...
dar lasand la o parte OT,

interiorul de la GTI arata oricum muuult mai bine.
si la ext, e parerea mea...

UNLORD 27-11-06 15:47

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 636094)
Eu unu as alege GTI...d c?
Pentru ca interiorul din GTI mi se pare mult mai frumos si mai practic decat in focus...o sa va atasez 2 poze cu cele 2 interioare si o sa vedeti....chiar aseara m-am lafait intr-un gti si mi se pare net superior fata de interiorul lui ford...iar cui nu ii pasa de aspectu asta...inseamna ca are si un a8 in garaj :lol:

Sunt la fel de subiectiv ca si tine si spun ca din cele 2 poze (aia de la vw e si mai prost incadrata) interiorul de ford este mult mai reusit! Interiorul de golf e pur si simplu de autoutilitara (cel putin consola centrala), iar forma volanului este absolut banala! Ps .Urcate si in ST si o sa constati ca te lafai si mai bine! Ps. Eu am vizitat ambele interioare!

Cosmin255 27-11-06 15:51

Eu am fost foarte obiectiv cand am spus ca mi se pare urata consola de la VW:)
La focus cum am mai spus nu imi place volanul , care arata mult mai bine la GTI

riptor 01-12-06 18:43

grea alegere din nou..merg pe ford,e mai rar,mai puternic,si parca deja am vazut prea multe gti-uri..la aspect fordul pare mai deosebit,un pic mai agresiv chiar,dar golful pare ca are un design mai bine legat,mai fluent.

tfsi 01-12-06 18:50

nu prea inteleg de ce unii care au postat aici inlatura golful din comparatie pt ca e prea comun,ca au aparut prea multe in bucuresti.alegeti obiectiv!

The_Mask 03-12-06 14:41

Pai normal ca GTI este mai comun ca a aparut mai demult, stai sa treaca 1an si sa vezi cate ST o sa vezi...

Cosmin255 03-12-06 22:01

eu nu cred ca atunci cand vre cu adevarat o masina te uiti in primul rand la cat de comuna e ... Cine prefera ST nu cred ca il prefera pt ca GTI e mai comun....parerea mea , pt ca nu poate sa-ti placa GTI mai mult si sa-ti iei ST pt ca e prea comun GTI....
Pana la urma ambele sunt masini foarte misto si e mai mult o chestie de gust;)

Cosmin255 17-12-06 10:25

2 Attachment(s)
Si niste poze de pe la noi:)
(Pozele nu-s facute de mine)

GabiByte 17-12-06 11:46

Avem si noi in sfarsit un ST in Cluj. E cel mai tare hatchback din oras pe departe. Adica pana nu apare un Civic R-Type nu va fi detronat. Si cea mai tare chestie e ca nimeni habar n-are ce e cu el, nimeni nu stie ca are 225 cai sub capota. Numa cand trece un Golf TDI cu emblema de GTI pe fata toti fraierii "nii mah gti!!! ala il recunosc io!! rupe tat!". Inca nu avem unul portocaliu dar de abia astept sa vad cum ii sta ca in poze arata excelent ST Electric Orange.

vlad_Mafiotu 17-12-06 19:45

diferenta de pret m`a determinat sa votez focus

GTI 17-12-06 22:44

Ce diferenta de pret???????????Te referi ST mai scump decat GTI,nu??????????????

tfsi 17-12-06 23:11

Quote:

Originally Posted by GabiByte (Post 664269)
Avem si noi in sfarsit un ST in Cluj. E cel mai tare hatchback din oras pe departe. Adica pana nu apare un Civic R-Type nu va fi detronat. Si cea mai tare chestie e ca nimeni habar n-are ce e cu el, nimeni nu stie ca are 225 cai sub capota. Numa cand trece un Golf TDI cu emblema de GTI pe fata toti fraierii "nii mah gti!!! ala il recunosc io!! rupe tat!". Inca nu avem unul portocaliu dar de abia astept sa vad cum ii sta ca in poze arata excelent ST Electric Orange.

Type-R!

eu pana acuma am numarat in cluj 2 GTI-uri adevarate si un wanna-be cu evacuari de matiz. de ce ST este cel mai tare hatch-back din cluj?

vlad_Mafiotu 18-12-06 10:30

Focus ST 3 €19,495

Base Price: 2006 Volkswagen GTI - 24,550 €

cristi_407 18-12-06 10:59

Am mers cu ambele masini, si la ST sunteul motorului si al evacuarii este mult mai frumos decat cel de pe GTI..

-ZZ- 18-12-06 11:25

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 665445)
Focus ST 3 €19,495

Base Price: 2006 Volkswagen GTI - 24,550 €

Deci copile,vezi ca esti in aer complet...sa nu cazi cumva sa te ranesti :rolleyes2

Ford Focus ST - 19740 E pret CIP

VW Golf 5 Gti - 19531 E pret CIP ...si chiar pentru varianta in 2 usi manuala - 18905 E Pret CIP

la optionale inca nu se poate compara, pentru ca nu au asa ceva pe site, inca ,pentru gama ST...

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning