![]() |
Re: Jocuri pentru PC (in special auto)
jocuri cu masini>la grafica cel mai tare,care mi se pare mie,e grand turismo 4 pe PS 3!aproape de real!
jocul preferat Mafia(astept Mafia2>care nu a aprarut desii a fusese anuntat pt vara trecuta).Scarface un joc interesant! |
yo nu ma jucat niciodata vreun joc cu wresling bun pe PC doar pe PS2 si XBOX360 atat!!!!!! o sa il iau si yo dar sincer ,,,cel putin pe mine o sa ma dezamageasca...we will see....PLAY JUST FOR FUN!!!!-:D
|
Mafia a fost cel mai tare joc pt pc si va ramane,cel mai tare!!!cine stie ceva d el??mai apare sau s-a abandonat proiectul???il recomand tuturor celor ce nu l au incercat si nu o sa regrete aveti cuvantul meu :D
|
am auzit niste zvonuri in vara ca o sa apara Mafia 2.........oricum Mafia a fost un joc tare.........................Mi-a mia zis cineva ca, GOOD FATHTER a fost continuarea la Mafia??? a avut dreptate??
|
good father e altceva,e produs d EA,deci nu are nici o treaba cu Mafia ;)....oricum dak o sa apara mafia 2 o sa l termin d 2-3 ori k pe celalalt :D
|
The Godfather: The Don's Edition este singurul joc la ora actuala cu mafioti mai nou si e pe PS3,....cat despre MAFIA 2 nu se aude nimik ,.....dar e foarte posibil sa apara mai tarziu,....pana atunci jucati scarface care e cat de cat OK, lasand deoparte micile bug-uri si grafica invechita....:D
|
Cine imi imprumuta si mie niste jocuri pentru playstation 2 astazi??? PLSSSSSSSSSSSS!!!
|
ti-ai luat playstation ma ?
ca si sorta imi cerea jocuri :rolleyes2 |
Nu mah, mi l-a dat var-miu imprumut ca sa vad daca imi place si daca imi place imi cumpar si eu. :peace:
Am NFS 6, inca unul cu masini si unul cu Ski. Vreau joace mai noi. Care poate sa-mi dea? |
gata ! te-ai avut acum .. nu mai iesi din casa :mrgreen:
|
gasesti pe net imagini de dvd`uri cu joace pt PS2 carca:D
|
stai linistit ca am luat si cand tragi imaginea pe dvd nu ti-o vede consola...
|
ti-o vede consola..dar din cate am auzit iti trebuie cva ca sa bag in playstation.ca sa bagi jocuri piratate.am si eu playstation si tot la fel am incercat.si nu a mers. Unchimiu din anglia si-a bagat chipu ala si lui ii merg joacele piratate.....
bafta |
caut si eu Mafia jocul. l-am juact cand a aparut si mi-a placut. am terminat si Godfather. e mistocutz.
si totusi...cand facem un NFS U2 toti online? nu am mai jucat de juma de an... :(( |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning