Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Gabi 07-11-06 15:18

Re: How about piercing?

mattr|x`u: hai sa pastram un ton amical in discutii, ca nu rezolvam nimic cu aluzii de genu' asta.

Nu este obligatoriu sa fie toata lumea de acord cu tatuajele sau piercingu', pentru ca asa cum noua ne place, altora poate, la fel de bine, sa nu le placa (nu neaparat sa vada, cat sa-si faca).

Fiecare dintre noi avem cate o goanga pe cap, unii cu tattoo-uri, altii cu piercing, unii cu drogurile, altii cu bautura si, din punctul meu de vedere, "gongile" astea nu are nimeni dreptul sa le critice.

mattr|x`u 07-11-06 15:19

Mai Gaby....io mi`am dat doar parerea.... nu am dar in cap la nimeni ...

Gabi 07-11-06 15:20

De acord cu tine, pentru ca fiecare dintre noi are dreptul la o parere, dar este ok atata timp cat ne-o exprimam pe un ton amical. Suntem o comunitate de oameni, cu o gramada de certuri pe alte sectiuni; hai s-o pastram macar pe asta curata :)

mattr|x`u 07-11-06 15:22

:D io nu m`am certat sau ceva...poate ..nush ...am vreun fel de a ma exprima in care se pare ca ma cert sau chestii de genu...dar io am vb...normal...nu am avut vreo intentie de cearta ..

Gabi 07-11-06 15:31

Si totusi, sa-mi fac sau nu tatuaj ? :roll: :lol:

mattr|x`u 07-11-06 15:33

Daca gasesti ce`ti place tie si daca ejti sigur ca vrei ..

Sasha_z 08-11-06 16:57

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 613690)
Si totusi, sa-mi fac sau nu tatuaj ? :roll: :lol:

NU.....!!!!

Gabi 08-11-06 17:00

Sasha: ia-te de mana cu mama, ca voi doua sunteti singurele persoane care au zis categoric "NU" :lol:

Sasha_z 08-11-06 17:10

asta e....parerea mea, nu treb sa te "semnezi" neaparat k sa iesi in evidenta ;)

Gabi 08-11-06 17:15

Nu vreau sa ies in evidenta, ca nu-mi fac tatoo pentru prietena, sau pentru tovarasii mei, ci pentru mine. Asa cum si pierce-urile din urechi tot pentru mine le-am pus si cand n-am mai avut chef, au zburat.

Oricum, chestia cu tatuaju' la mine e cu dus si intors, pentru ca sunt mai putin de 50 % hotarat sa-l fac.

Parerea ta, e parerea ta si ti-o respect, stai linistita ! :wink:

Sasha_z 08-11-06 17:17

da ...da si prob cu tattoo e alta ca nu poate"zbura" knd vrei u ;)

Gabi 08-11-06 17:20

Asta asa e, dar locul in care l-as face n-ar fi vizibil decat atunci cand as fi dezbracat (la bustu' gol :)). In fine... timp de gandire e :)

Mustang 09-11-06 07:26

still ... raman la ideea ca un pierce nu te face mai sexi ... sau mai interesant ...
ci felul tau (ca persoana) de-a fi !

Trixi 09-11-06 09:46

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 615685)
still ... raman la ideea ca un pierce nu te face mai sexi ... sau mai interesant ...
ci felul tau (ca persoana) de-a fi !

asa si este!DOAR un pierce nu te face mai interesant...dar cind per ansamblu intra in look-ul tau adoptat..chiar ajungi sa te intrebe lumea cum adik nu ai???:shock:
:D :D :D la un moment dat asa am patit cu pierce-ul din buric....toata lumea si-o pus,si eu de-al dreq nu am vrut sa ma iau dupa ceilalti...si toti erau surprinsi,k de altfel,tot timpul sunt prima la "experiente noi" .....

mattr|x`u 09-11-06 15:59

cred ca o sa`mi fac un tatoo in plus doar de ciuda topicului....:)
Gaby...mi`au dat lacrimile cand ai vazut ca de luat de mana cu mama :D :)))

Trixi ... da...e si asta ceva...dar... nu tre sa`ti faci sau sa nu`ti faci ca au si restu sau ceva de genu...pur si simplu daca u iti doresti ceva...si vrei...incerci sa obtii nu ? nu doar de dragu de a avea...

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning