![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
19tdi de la motoru de pe masina clar asta....daca ar fi sa mi-l schimb mi-as pune car_addict
|
singurul lucru ce mai im i place cu adevarat in lumea asta sant cursele de motoare ..mai mult decat tuningul, designul ,muzica sau orice mi a placut vreodata ...eram yamahaua pe forum inainte dar fara nici o explicatie dupa ce am participat la un concurs de virtual tuning mi sa anulat dreptul de a posta sub nick-ul respectiv ... l am schimbat in 41 numarul riderului meu favorit care inca concureaza..
|
nick-ul meu.....am primit mai de mult un cd cu muzica pe care scria DOG si in timp ce ma jucam nfs underground nu stiam ce user sa fac si am citit de pe cd asa ca am facut DOG iar urmatorul user a fost dogy, cand m-am inscris peforum deja imi placea cum suna.....iar 10 vine de la ziua mea de nastere 10 august.....asa ca a rezultat dogy_10
|
in engleza> Ph=F ; u=a ; bee=bi ...numele meu e Fabian (Fabi)
|
hm.... hai sa zic shi eu.... la inceput (pe cand Diablo 2 facea legea) a fost Kali - zeitza indiana a razbunarii :twisted: ... dupa care am zis k nu-i frumos sa copiez shi dupa vreun an a devenit Khali.... pana cand am dat de un dement pe net (acu vreo doi ani) care a zis k in hindu, "khali = empty" shi atunci a mai aparut shi un "s" la coada shi a devenit ceea ce este astazi.... Khalis.... :-P
|
Din jocul Grand Theft Auto :) Cand ai murit scrie wasted :lol:
|
Salutare...la mine...lumea ma stie de bavarezul...il am de vreo 6 ani....si cum aici erau "cica" luate nickurile....am yo_bava....adik eu_bavarezul.... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
stiam k la pronuntie se refera, dar e cam aiurea explicatia k e vb doar de "u" la inceputul unui cuvant, k el in sine se pronunta "iu"...ma rog...
|
Sunt disperat de PC-uri si tot ce tine de ele.......asa ca go figure....a si sa nu uit mai am niku si de la CS numa ca am |Klr in coada de la Killer:D
|
Quote:
|
Quote:
|
asa ma vorbeste lumea :D
|
Eu am pus "Romario Maniacu V6" de la numele meu Romario, Maniacu asa mi-a venit mie sa scriu si V6 de la motoru masini mele, un V6 TDI 4MOTION
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning