Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Bravo - (car_manyac) (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/14507-bravo-car_manyac.html)

ktalinu 03-02-08 09:59

Re: Fiat Bravo

nu sti cine ar vrea niste jante de 15" 7 J 4x98 pt fiat cu cauciucuri aproape noi 195/50 r15??

lemnaru 03-02-08 14:17

as vrea si eu o aripa pe spate si pentru un fiat bravo 1.6 ..si dk mai aveti o idee sau o lista de produse c as putea pune pe masinutza asta pe exterior..plzz kare vrea sa ma ajute sau sasi vanda marfa ..ma gaseste pe id: d2nyy sau imi poti trimite pe email la [email protected] MERCI

kallu 03-02-08 21:06

4 Attachment(s)
[QUOTE=[B]AlexXx-4ti[/B];1320953]
Astept foto de la masinä !?!

Salut !!! UIte si niste poze cu masina mea, simpla, dupa cum spuneam , atat ca are alte jante decat cele originale .Alte elemete de tuning , poate ,mai tarziu . Merci pt procedeul de scoatere a tetierelor, (mai trebuie lucrat, ca nu am reusit din prima) si inca un merci lui ktalinu pentru treaba cu luminile , functioneaza .

In rest inca am de vanzare bara de spate pt BRAVO\BRAVA.

Salutare!!!

lemnaru 04-02-08 09:28

un eleron mumos pe spate cine crede k ma poate ajuta si pe mine ptun fiat bravo 1.6

ktalinu 04-02-08 12:14

1 Attachment(s)
ma bucur k ti-am fost de folos....asta e masinutza mea...

AlexXx-4ti 04-02-08 20:08

2 Attachment(s)
Acum este imposibil sä nu reusesti dacä ai indepärtat teava aia in spate ambele laturi unde este crestatä pune coada de ciocan si pe ea faci pärghie cu cheia usor usor pinä scapä si nu uita sä pui cum ti-am spus ceva intre cheie si nuca aia de plastic sä nu o zgirii ,si bagä bine cheia cit merge sä nu scape cind incerci sä apesi ,ai si in foto cu galben este coada de ciocan si rosu este cheia .
Aratä bine buburuza sä o stäpinesti sänätos ;)
Attachment 444017 Attachment 444019

Ferdy 04-02-08 21:58

eu tot mai vand majina aia ... nu e nimeni interesat :D
ajtept oferte ... e INMATRICULATA!

danutz63 08-02-08 11:55

Sautare la toata lumea.Bine V-am gasit .Vin la voi cu o mare rugaminte:Mi-am adus un Fiat Bravo 1.2 16v trofeo ,din Germania,dar din pacate mi-am pierdut cartea service si cartea tehnica a masinii.As dori daca se poate (contra cost) sa-mi faca cineva rost de o carte tehnica sau eventual sa o trag la Xerox.La cati km.trebuie schimbata cureaua de distributie la modelul asta?? Va multumesc.

nutzuXXL 08-02-08 15:28

o gramada de fani bravo :) . daca scot astia taxa cred ca imi iau si eu un bravo/brava 1.9 jtd euro 2 . sunt multe la preturi acceptabile . cat despre fiabilitatea fiaturilor ... asta e un mit . asa cum e cu fiabilitatea germanelor care nu e extraordinara ;) . daca le faci revizia la timp si cu piese de calitate , nu vor fi probleme sub 200k km .

kallu 12-02-08 09:10

Eu unul sunt foarte multumit de masina mea bravo 1.9 TD , si chiar si la cei 135 de mii de km inca merge bine , cateva elemente schimbate de fostul propietar pe la motor. Sunt multumit si de consum , avand in vedere ca am facut aproape 1000 de km cu un plin , cred ca e destul de bine .

kallu 14-02-08 13:05

1 Attachment(s)
Salut

Scuze ca folosesc o poza (fara drepturi de autor:D) dintr-un post de mai sus , dar era singura care o aveam . Legat de poza stie careva cum se numeste acel furtun (in foto incercuit cu albastru) , un segment care duce la filtru de aer . Al meu e spart , as vrea sa imi cumpar altul si vreau sa stiu cum se numeste, sa stiu si eu ce sa cer , ce sa caut .

AlexXx-4ti 14-02-08 21:24

[quote=kallu;1356518]Salut

Scuze ca folosesc o poza (fara drepturi de autor:D) dintr-un post de mai sus , dar era singura care o aveam . Legat de poza stie careva cum se numeste acel furtun (in foto incercuit cu albastru) , un segment care duce la filtru de aer . Al meu e spart , as vrea sa imi cumpar altul si vreau sa stiu cum se numeste, sa stiu si eu ce sa cer , ce sa caut .

Salut furtunul äla nu este altceva decit tot un filtru de aer este din bumbac doar capetele lui sunt din cauciuc si cind mergi la un service il scoti in 2sec dacä nul ai prins cu coliere si spui cä asta iti trebuie si asa il poti compara cu ce iti aduc ei dacä il au si gata BAFTÄ;)

kallu 14-02-08 21:29

Quote:

Originally Posted by AlexXx-4ti (Post 1357769)
furtunul äla nu este altceva decit tot un filtru de aer este din bumbac doar capetele lui sunt din cauciuc

Sa inteleg ca ala ar trebui sa mai aibe ceva in el ? Al meu e gol , si e din cauciuc in intregime.Ma rog o sa il iau si o sa ma duc cu el la magazin si o sa vad atunci care e treaba. Merci oricum.

AlexXx-4ti 14-02-08 21:42

Ala din foto este un furtun si este din bumbac fäcut ca o sitä nu este nimic in el este gol asa este la JTD, la TD o fi de cauciuc de asta ti-am zis ial se scoate repede si asa poti sä-ti ei ce-ti trebuie si-l poti si compara dacä este la fel sä nu ai surprize sä nu se potriveascä.BAFTÄ;)

Ferdy 16-02-08 23:29

care e interesat de unu AVARIAT?!??!

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning