![]() |
Re: E39 - black bmw
Am manualul de service "bentley" pentru E39 daca vrei ti-l dau ! Are 1000 de pagini cu poze si indicatii !:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu va recomand sa incheiati contractul de asigurare casco cu cei de la Euroins cu atat mai putin prin intermediul SDH Brocker .. sucursalele Targoviste ! |
si eu am avut probleme cu asiguratorii, sunt niste jeguri .. acum ma gandesc daca sa mai prelungesc contractul/sa schimb firma de casco sau sa nu imi mai fac nimic .. si de vopsit presupun ca o faci doar ce se vede nu ? fara motor/porbagaj & other things
|
Quote:
Pretul lor e de 30 mil negru si 40 mil rosu (doar ce se vede) asta daca as fi facut-o pe bani mei ! p.s .. probabil ti-am mai spus ... Jantele alea sunt pur si simplu superbe :shock: |
mersi, astept cu interes rezultatele la a ta, sper sa iasa cum iti doresti
|
2 Attachment(s)
Quote:
Golf 5 Lancer evo 10 :drunk: :drunk: a iesit mare FItza :drunk: :drunk: codul culorii origin red :D:D:D:D:D |
1 Attachment(s)
Quote:
inca ceva pt asta mica :) ....:arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
CE FACE MASINA???IESE CANDY???SAU IMOLA?? |
o arzi urat cu noi :D...cu mine:D:D::D:D
|
pai daca m-ai speriat :???: ... auzi sa imi dai cu cheia pe masina :( .....
Glumesc man ... am fost plecat vreo 3 zile pe la valcea si aseara am ajuns acasa... urma sa iti dau replica :D Fac tot posibilul ca masina sa iasa candy .... deocamdata inca astept dupa cei de la euroins :(( |
Am citit tot topicu frate, e de urmarit :D Mai ales ca in ultimele pagini am ras cu Marean care este el :lol: Vezi ca e in stare sa-ti traga o cheie pe masina, si cam are dreptate.... daca nu iese Candy Red nu prea e combinatie... si-asa am ramas pur si simplu uimit de pozele alea, mai ales aia cu Lanceru... Hai bafta cu masina, abea astept sa semneze aia actele! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning