![]() |
Re: Concurs
"la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele"
tu poate iai da 10 pentru poze eu nu subiectul principal(masina)lipseste din pozele acelea...:rolleyes2 o sa discut cu andrei oricum... cat depre masina ta imi place kitul imi place vopseaua 2 tones nu imi plac jentile,nu imi place nici culoarea lor numi plac etrierii(fiindca sunt rosii,si sar in ochi,degeaba) numi place capota,aveai obtiuni mult mai bune eleronul puteai sa il faci mai inalt la stikere ma abtin astea sunt simple opinii de care poti tine cont sau NU |
Bine, gata, am prins ideea. Eu deja sunt plictisit de astfel de certuri si sper ca nu se vor mai gasi altii care sa comenteze degeaba, doar asa ca vor ei sa se bage in seama.
Cum a spus si aleks, incercati sa depasiti aceasta cearta inutila si altele, daca vor mai urma (sper ca nu). Acest topic ar trebui sa ramana doar pentru postarea temelor, pozelor si a eventualelor intrebari. Daca aveti ceva de comentat in legatura cu o masina, pastrati-va ideea pentru poll. Nu posteaza toata lumea aici, iar la poll doar sa vedem cum cresc voturile la unii fara nici un comentariu. |
4 Attachment(s)
EVO IX - NFS Pro Street
|
Se pare ca azi e ziua cea mare!!Bafta tuturor!
|
la ce ora se face pollul?
|
nu facem poll-ul pana nu posteaza si ingerasul masina. Daca o mai posteaza . . .In orice caz, va fi facut mai spre seara.
|
O sa postez si eu masina in seara asta.
Termenul e 2 februarie inclusiv deci pollul ar trebui sa se fara ori tarziu in seara asta ori maine. |
ok.thanks!
|
@GL-22-GTR-hmm, tokyo drift PJ , imi place, la asta ma gandisem eu prima data :)
|
4 Attachment(s)
My Evo X:twisted:!
|
4 Attachment(s)
Scuza-ti intarzierea , dar aseara am avut impresia ca am postat masina!
|
am si eu nevoie de o mica amanare pana diseara
am ceva probleme cu "platforma" |
4 Attachment(s)
Nu am vrut sa pun prima data aceasta masina fiindca am crezut ca nu pra sunt apreciate copieri din film dar eu o pun si eu de distractie si o am gata facuta. Macar F&F Tokyo vs F&F Tokyo sa castig meci intern.:lol::lol:
|
LOL, aceasi masina ca a lui GL-22-GTR, doar ca el are decalul corect pe lateral, la tine e AZL, trebuia sa fie APR performance :D
|
Quote:
pus ala ca se potrivea grafic AZL |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning