![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
cu prima ocazie iti arat ca la 5400 are 190si ceva
|
lazar merge sigur 200 cielo-u
cte nu-i cazu sa areti cine stie cunoaste |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
merge cielo-ul da dupa ceva ani nu mai poate zici kai locomotiva cu aburi
nush de ce ziki u asta. Yo cred ca Cielourile sunt niste masini f fiabile si cred ca tin mult timp. |
Quote:
|
aoleooo mercut, numai prostii zici! passatul are 1.9 Tdi, apropos ;) si nu poti sa compari motorul diesel cu motorul pe benzina. 2.0 e benzina turbo. Plus ca nu ai specificat in ce treapta de viteza ai 3400 rpm la 140 km/h...a 3a cumva? Lasa-neeee, lasa-neee. No offence...
Am avut Passat 1.9 Tdi 125 cp cutie cu 6 trepte. Intr-a 6a am mers cu 240 km/h, deci nu ne mai aburi tu cu astea (pt scurt timp, dar am mers). nu mai stiu turatia, ca mi-era frica sa iau ochii de la drum. Probabil ca ti-a crescut deja al 3lea picior si nu l-ai observat tu inca din cauza nasului. |
am cielo ....96`....nici 92000km...cam cat are viteza max(pt a merge cu ea de exemplu toata autostrada bucuresti-pitesti)...deci viteza mah...pt cielo meu..cam cat ar fi?
|
ce?cand?cum? iar n-am inteles nimic...
|
deci...cam cat ar fi viteza maxima pt cielo meu...96`..75cp...nici 92000km...?
|
Acum viteza maxima e relativa,chiar daca are 92 mii conteaza in ce conditii a fost exploatata.O masina condusa sportiv corect va merge intotdeauna mai tare deact una normal condusa, "se personalizeaza".Masina ta, pe real merge 190 dar nu te sfatuiesc sa incerci.E bine ac ai intrebat si vrei sa stii viteza ceea ce inseamna ca vrei sa stii teoretic si nu practic.
|
geti are dreptate cu tot ceea ce a spus. Daca masina ta e bine intretinuta, si nu ma refer doar la motor, ci si la articulatii, directie, frane...merge ca si una noua. Dar mai bine nu incerci "top speed". Cielo nu e o masina de viteze foarte mari, merge sa-i dai maxim, dar pe riscul tau...190-200 Km/h...nu mai apuci nici sa clipesti daca iti sare ceva in fata. Cielo e masina de familie, cu un motor bun, dar fara frane care sa exceleze...
Si intr-adevar, o masina se "educa", "se personalizeaza". Mergi batraneste cu ea si asa se va invata...vrei sa o faci mai sportiva, bagi benzina CO 100 si o calci. Intr-o saptamana isi revine. |
Ma bucur ca GEO imi sutine pct de vedere si GEO vad ca stii de personalizarea masinii prin condus sportiv,asa e bagi benzina cu cifra octanica mare o conduci sportiv dar corect si vezi ce tuning ti ai facut la masina.Ma bucur ca inca mai sunt oameni care stiu de metoda asta si de asemenea precizez ca sunt intr u totul de acord cu tine.Cielo nu e o masina de speed,deoarece asa cum ai spus,nu prea se opreste sau ca sa nu fiu sarcastic
franele nu sunt pct lor forte.Cine merge cu viteze asa mari o face pe barba lui ca nu degeaba scrie in cartea tehnica a cielo-lui 170 viteza constructiva insa adesea viteza constructiva se confunda cu viteza max si intr un acces de ambitie soferul de cielo vrea sa demonstreze ca Daewoo se inseala.Credeti ca se inseala?Eu unul nu cred. P.S pana la urma viteza contructiva e limita absoluta iar viteza max e viteza destructiva sau destructibila,cum vreti sa o numiti. |
benzina cu cifra octanica mai mare nu inseamna o crestere "neaparata" a performantei, uneori poti avea o scadere a lor, daca vrei sa incerci una cu cifra 100 fa-o in proportie de 1/3 restul fiind 95 de buna calitate (eu personal merg pe cae de la Mol), din puct de vedere al franelor modelul corean difera fata de cel executive craiovean, franele (deci si eficienta) fiind diferite. daca vrei sa incerci un top speed asigura-te ca ai gume bune si echilibrate ca altfel e foarte riscant, si loc unde sa te poti "intinde" ca dupa 170 urca greu ..... asa ca drum liber si atentie .... nu brava ca nu are rost ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning