![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Quote:
pai problema este ca nu merge cum trebuie de asta ma omor sa aflu si eu de la cineva sa imi zica cum se regleaza ;)) |
Pai uite am vb cu un prieten pe mess!!O sa pun ce am vb cu el!!
Deci mi-a zis asa la cele 2 supape de sus(adik admisia) se regleaza la 1mm,iar cele de jos(evacuarea),1.6mm!!Daca scuterul intampina probleme dupa ce l-ai terminat scade din cifrele astea cu putin!! |
DIn pacate cred ca m-am inselat iti pn conversatia ce am vb cu un mecanic de scutere profesionist!!!
:D[Cosmin Barbu: nu man Cosmin Barbu: la admisie e 0,08 si evacuare e 0,10 Cosmin Barbu: daca ii dai mai mult vor bate Cosmin Barbu: nici decum 1mm :*rZv™:X: aa da? Cosmin Barbu: vor bate rau :*rZv™:X: aa :*rZv™:X: am inteles Cosmin Barbu: incearca sa cauti pe scuteristi.ro reglare supate ] |
Imi cer scuze ca fac post dupa post!!:|}
Un link ce te v-a ajuta sa reglezi supapele!!!Spor la treaba:)!!!!! http://www.scuteristi.ro/service/170...ri-supape.html |
de curiozitate te-ai intalnit cu politi de cand ai acel numara?Mai urca si tu poze ca sa vad si eu mica bestiee!!!!
|
O sa pun cand o sa ii fac:D
Iar cu politia,m-a oprit pe la tribunal pe acolo si nu mi-a zis nimic i-am dat actele ,si ai grija cum mergi !La revere!:)):D |
6 Attachment(s)
Restul pieselor...Am facut comanda pentru variator astep sa il priemesc!!Si Urmeaza ambreiajul:>!!:-P:-P:arrow::arrow:
|
multa bafta .. variatoru vinerea viitoare o sa il ai:)
|
uite aici o persoana la care pasiunea nu are limite...cati bani ai bagat in el pana acum asa estimativ ??
|
Pai interior-vreo 10/14mil
Si exterior-vreo 5 estimativ!!:) Ms robert1no!!Trebuie sa vorbesc cu radu sa clarific cu rolele!!!:) |
Pai interior-vreo 10/14mil
Si exterior-vreo 5 estimativ!!:) Ms robert1no!!Trebuie sa vorbesc cu radu sa clarific cu rolele!!!:):2gun::2gun: |
2 Attachment(s)
Am mai adaugat ceva la comanda ce urmeaza sa fie data si sa fie primita la mine!:
|
cum zice mihaita Dar tu iesti "palalila rau" se vede cat suflet si pasiune pui in acest scuter!Ce piese trebuie sa iti soseasca si la ce culoare te-ai gandit sa-l vopsesti?Sau asta e ultima prioritate!
|
Pai trebuie sa imi soseasca asa:
Variator Naraku 90cc Arculete ambreiaj stage6 Arc central stage6 Stickere streetbuzz,stage6,scootertuning is not a crime!!! Si la vopsea cred ca tot la negru mat raman dar cu componente mici ori verde kawasachi ori portocaliu fosforescent!!!Trebuie sa am hotarasc!!! |
porche sunt eu r13111...culeonardo...daca te uiti la mine am desfacut scuteru...frate segmentii erau topitii rau de tot...cred ca intrau acolo 8,9 lame...un segment a fost asa celalalt a fost mai bunicel...si inca ceva la mine nu inchideau supapele vine cam am facut proba mi se uda membrana aia rau de tot...acumr amane sa ii caut segmentic a astea de 150 se gasesc mai greu...si am trimit chiloasa cu supape la reparat :D si cel care imi repara supapele mi le si regleaza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning