Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

Zuky 03-01-10 22:41

re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

Si eu te-am vazut...am crezut ca inca sunt sub efectul revelionului....nu am indraznit nici sa iti dau un flash nimic:D....oricum...nu ai toate tiglele pe casa....

daflyer_oradea 06-01-10 09:14

aseara la ora 23:45 am reusit sa terminam sesiunea de iarna...
proiectoarele - pe instalatia masinii (cu ajutorul lui Bogdan - am legat proiectoarele direct pe instalatia de fabrica - inclusiv becul din bord merge :) )
apoi, suportii de inalte, finisati, tapitati si montati, stalpii fata, la fel, tapitati, la locul lor in cleme, ...o sa fac poze si o sa le postez, nu am avut aseara aparat foto, iar pozel cu telefonul nu au loc aici.
am mai "aranjat" cate ceva la motor, astept sa vina de la reparat 2K1D-ul, si...deocamdata, e ok asa...mergem inainte.

LE - bine ca se topeste si zapada, sa pot da o tura...

daflyer_oradea 11-01-10 21:15

am fost plecat in Olanda, de abia sambata dupa-amiaza am sosit...
am scos azi putin bolidul, dar m-am ingrozit de cate gropi au aparut...
maine vin cu poze mai noi, si...cu alte ceteva chestii.

SV25MBN 11-01-10 21:45

Chestii de prin Olanda? Pt masina sau de fumat? Glumesc :P

BMnWA 12-01-10 00:54

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2967969)
Chestii de prin Olanda? Pt masina sau de fumat? Glumesc :P

ai venit cu bateriile incarcate de acolo :)) ai tras tot :))

daflyer_oradea 12-01-10 07:11

nu mai, nu am tras nimic...pe bune...delegatie...

o sa postez ce mai am nevoie, poate se uita careva care are piese si mai fac rost de una-alta...ca pe la Oradea nu gasesc.dar am de lucru azi...

daflyer_oradea 15-01-10 14:24

back again...
din nou am fost plecat, mai devreme m-am intors in oras,...o sa continui ideea cand am putin timp la dispozitie. revin diseara cu poze.

VladM 17-01-10 17:48

Ideea cu tobele astea nu ai luat-o de la gaju ?

daflyer_oradea 17-01-10 19:31

tobele au ramas asa cum erau...doar spoilerul l-am modificat (re-modificat) si am mai taiat din tips-urile finalelor. Eu am schimbat si traseele, fiindca am schimbat motorul, si...am putut scoate 2 trasee din cei 6 cilindri. Acum imi pare putin rau ca e foarte galagioasa...dar, asta e...pana la un nou transplant de motor, cand voi putea regandi si evacuarea,...
pozele pormise nu le-am facut inca, maine imi vine si amplificatorul de la reparat si daca apuc sa il montez inapoi,...o sa mai urmeze un mic upgrade la interior

LE daca totul decurge conform programului, o sa mai urmeze un mic upgrade la interior, si ...saptamana viitoare o sa se schimbe tot ce e directie pe fata, inclusiv rulmentii, care am impresia ca fac galagie.

Flo_lancer 18-01-10 11:57

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2986569)

pai daca citeai mai pe la primele pg, iti dadeai seama ca masina chiar ii gaju` :P

AlexLst 18-01-10 14:21

Cam ceva aparte masinuta asta !! Felicitari pentru dansa ;))

Good ;x

RoByNeT 18-01-10 15:58

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2986569)

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2583453)
din evacuari s-a mai taiat, fata de cum erau inainte, am cautata ceva finale mai scurt, dar...nu exista de diametrul asta.
e o chestie care mie imi place, iar privita doar din spate, arata cumva. nu am gasit o alta solutie, cel putin deocamdata.
o sa pun mai tarziu o lista cu tot ce am facut la ea, sa ajunga din 06GAJ in 66FLY

:) mai la indemana

daflyer_oradea 20-01-10 14:53

7 Attachment(s)
ceva poze...cu micile realizari. cu intrziere, dar, mai bine mai tarziu decat niciodata.

o sa incerc sa fac poze si de la mecanic, in masura in care voi putea...

PS in poza de sus lumina e data doar de proiectoare...si is doar de 35 de w becurile...

sprinter 20-01-10 15:06

Am o singura intrebare, referitor la lumina data de proiectoare, nu ii deranjeaza pe cei din jur (din trafic ma refer)? banuiesc ca de aproape nu ar fi vre o problema, ma refer la cei aflati spre ex la 100M +?
Au iesit interesant stalpii... urmeaza plafonu?

Harry_87 20-01-10 22:07

Foarte tare masinutza, ideea cu evacuarea mi s-a parut geniala si originala, bafta in restul proiectului si iti doresc sa o stapaesti fara incidente!

All times are GMT +2. The time now is 22:29.

- Copyright 2026 4Tuning