Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13979-virtual-4tuning-challenge-2006-inscrieri-participanti.html)

ra2 28-03-06 19:52

Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Quote:

Originally Posted by metal_milita
ce ora inseamna seara?? pana la ora 24 sau pana cand exact??;)

da poti trm lucrarea pana miercuri ora 23.59.59

mihai134 28-03-06 20:19

in final ce s-a hotarat? ...se mai comunica asta-seara adresele de email unde tre trimise lucrarile ?

Ace Axel 28-03-06 20:46

rivas frate ai fost tare...

ati lucrat din greu copii?! ati terminat!?

frost_dani 28-03-06 20:53

de terminat cred k a terminat marea majoritate dar problema e cand le vom trimite k e-mailurile alea nu mai apar :):):)

blowwind 28-03-06 20:56

Quote:

Originally Posted by frost_dani
de terminat cred k a terminat marea majoritate dar problema e cand le vom trimite k e-mailurile alea nu mai apar :):):)

yo abea m`am apucat :D

Ace Axel 28-03-06 20:56

eu mai am d hasurat un desen :P

frost_dani 28-03-06 20:57

sper sa termini la timp!!succes......vei avea nevoie

Gabi 28-03-06 20:57

Si eu, ca si voi, astept sa-mi fie comunicate adresele de mail, sau sa fie postate aici, dar (sper sa) intelegeti ca in ultima luna, Gratzian si Vali (ZoliaT) au avut treaba cat altii n-au avut in viata lor (cu alte cuvinte, sunt extenuati).

In secunda care urmeaza dupa momentul aflarii adreselor de e-mail, acestea vor fi postate aici.

TazAless 28-03-06 21:03

si dupa ce se afiseaza adresele pana cand mai avem timp sa le trimitem ?

Ace Axel 28-03-06 21:19

ms frost... mai am relativ putin ... teoretic...

tazaless... maine seara e termenul limita... dak nu ai fost atent...

mihai134 28-03-06 21:24

Quote:

Originally Posted by Gabi
dar (sper sa) intelegeti ca in ultima luna, Gratzian si Vali (ZoliaT) au avut treaba cat altii n-au avut in viata lor (cu alte cuvinte, sunt extenuati).

no problem. toti intelegem ;)

metal_militia 28-03-06 21:36

Quote:

Originally Posted by Gabi
Si eu, ca si voi, astept sa-mi fie comunicate adresele de mail, sau sa fie postate aici, dar (sper sa) intelegeti ca in ultima luna, Gratzian si Vali (ZoliaT) au avut treaba cat altii n-au avut in viata lor (cu alte cuvinte, sunt extenuati).

In secunda care urmeaza dupa momentul aflarii adreselor de e-mail, acestea vor fi postate aici.

dak le trimit pe adresele p care o sa le comunici maine dimineata la prima ora e vreo problema?? macar recuperez noaptea asta c nu am avut tipm sa fac o luna:oops: :oops: adica este vreo ora exacta a trimiterii??

TopArt 28-03-06 22:04

Ultimile UPDATE-URI privind centralizarea lucrarilor :

1. Lucrarile finale + screenshot-urile se vor trimite pana pe 30 martie dimineata, cand vor fi puse pe CD si duse la tiparire.

2. Lucrarile vor fi trimise la 4 adrese de mail care va vor fi furnizate in urmatoarea ora, respectiv: o adresa dedicata pt. Freehand Tuning, una pt. Beginner Tuning, una pt. Advanced Tuning si una pt. Highend Tuning.

3. Pentru a pastra elementul surpriza (lucrarile in sine), membrii 4tuning vor vota lucrarile favorite la eveniment, incepand cu 1 Aprilie ;) Fiecare va primi bilet, la intrare, pe care va putea bifa optiunile proprii si a participa activ la vot, in stabilirea castigatorilor alesi de membrii 4tuning, in paralel cu cei alesi de juriul de specialitate.

va asteptam !

edit: iata si adresele promise:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

concurentii fiecarei categorii vor trimite lucrarile finale + screenshot-uri la adresele de mail aferente.

va multumim !

edit2: NU UITATI !!!

nu vor exista semnaturi, logo-uri sau alte semne distinctive pe lucrarile participante, pentru o transparenta totala si o jurizare corecta, neinfluentata de nume, logo-uri, notorietate, etc

LKS 28-03-06 22:11

bafta baietzi la concurs ... io la advanced n`am apucat sa o termin ...deci ...raman pe afara ...la freehand ...daca gasesc rapid un scanner klumea ...o postez ...daca nu ...asta este..

GolfuletzS 29-03-06 13:14

am trimis mailu ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning