![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
Quote:
|
in final ce s-a hotarat? ...se mai comunica asta-seara adresele de email unde tre trimise lucrarile ?
|
rivas frate ai fost tare...
ati lucrat din greu copii?! ati terminat!? |
de terminat cred k a terminat marea majoritate dar problema e cand le vom trimite k e-mailurile alea nu mai apar :):):)
|
Quote:
|
eu mai am d hasurat un desen :P
|
sper sa termini la timp!!succes......vei avea nevoie
|
Si eu, ca si voi, astept sa-mi fie comunicate adresele de mail, sau sa fie postate aici, dar (sper sa) intelegeti ca in ultima luna, Gratzian si Vali (ZoliaT) au avut treaba cat altii n-au avut in viata lor (cu alte cuvinte, sunt extenuati).
In secunda care urmeaza dupa momentul aflarii adreselor de e-mail, acestea vor fi postate aici. |
si dupa ce se afiseaza adresele pana cand mai avem timp sa le trimitem ?
|
ms frost... mai am relativ putin ... teoretic...
tazaless... maine seara e termenul limita... dak nu ai fost atent... |
Quote:
|
Quote:
|
Ultimile UPDATE-URI privind centralizarea lucrarilor :
1. Lucrarile finale + screenshot-urile se vor trimite pana pe 30 martie dimineata, cand vor fi puse pe CD si duse la tiparire. 2. Lucrarile vor fi trimise la 4 adrese de mail care va vor fi furnizate in urmatoarea ora, respectiv: o adresa dedicata pt. Freehand Tuning, una pt. Beginner Tuning, una pt. Advanced Tuning si una pt. Highend Tuning. 3. Pentru a pastra elementul surpriza (lucrarile in sine), membrii 4tuning vor vota lucrarile favorite la eveniment, incepand cu 1 Aprilie ;) Fiecare va primi bilet, la intrare, pe care va putea bifa optiunile proprii si a participa activ la vot, in stabilirea castigatorilor alesi de membrii 4tuning, in paralel cu cei alesi de juriul de specialitate. va asteptam ! edit: iata si adresele promise: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] concurentii fiecarei categorii vor trimite lucrarile finale + screenshot-uri la adresele de mail aferente. va multumim ! edit2: NU UITATI !!! nu vor exista semnaturi, logo-uri sau alte semne distinctive pe lucrarile participante, pentru o transparenta totala si o jurizare corecta, neinfluentata de nume, logo-uri, notorietate, etc |
bafta baietzi la concurs ... io la advanced n`am apucat sa o termin ...deci ...raman pe afara ...la freehand ...daca gasesc rapid un scanner klumea ...o postez ...daca nu ...asta este..
|
am trimis mailu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning