![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
M-am uitat pe manual. Beculetul se aprinde cand temperatura uleiului din diff ajunge la 180 grade si se stinge cand scade sub 150.
Cum te uiti la spatele masini, pe diferential se gasesc 2 sonde...de la stanga la dreapta a 2-a sonda pentru beculet (Oil Diff). Sper sa te ajute, daca doresti manualul sa imi zici . |
Felicitari Dragos, toti au spus ca te-ai descurcat bine pentru nivelul competitiei si pentru experienta pe care o ai in drift. te astept cu bara la mine.
|
Quote:
pai ce ai patit tu e nimica toata...sambata ala a fiert motoru' un e30 cu v8 care se misca destul de bine ...si duminica cand urca masina pe platforma l-am auzit pe dimitri(nu stiu cum se scrie corect)vorbea in engleza cu un organizator ca a patit si el ceva...nu vruia sa i se mai opreasca masina ceva legat de temperatura turbinei... turbo timerul nu vruia sa ii opreasca masina a urcat in masina si a dat drumu la ambreiaj sa o opreasca :-) |
|
Quote:
|
prea mari emotii...imi transpirau palmele si mi-era frica parca dadeam examen la scoala de soferi...odata ce m-am vazut calificat, nu am mai avut nici un stres, si am reusit sa nu mai ies de pe traseu...
insa voi, Ciuli, sunteti la un alt nivel...da' va ajungem noi! |
Nu cred ca este alt nivel, eu zic ca dupa inca 2 weekenduri asemanatoare o sa ne dam cot la cot, fiindca masina te ajuta nu gluma ;)
|
1 Attachment(s)
repozitionare intercooler: mai sus, mult mai sus, mai in spate si...invers...
|
Quote:
|
felicitari pentru cum te-ai dat de-a latu @ 4tdays, am fost destul de aproape ca sa zic asa sa apreciez :D nici nu m-am gandit ca esti incepator in ale driftului dupa cum te dadeai
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dragos Ar fi mult mai simplu sa faci un scut de protectie al barii fata......ceva in gen cum am eu la GTIR
Deci crede-ma ca scutul asta al meu si-a luat ceva pietre si gropi prin RO si rezista fara probleme. Eu unu nu as merge fara bara fata......daca ai sa lovesti ceva, fara bara si parasoc, o sa fie mult mai sifonata decat cu Exemplu |
Quote:
|
Quote:
|
ai terminat de remontat intercooler-ul ? simti diferenta ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning