![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
Quote:
|
Quote:
|
Jackalule, evoluezi duminica la Alexeni?
|
Vine vine:D....o sa strangem ursii acolo;)
|
Quote:
echipa MOM e prezenta la urziceni..... eu mai mult de distractie ca am grupa f. grea..boby FORTZA........:twisted: |
bravo tzigane...ti-ai luar revansa...cu toate ca stam aproape rau:twisted:
deci: vr6 -vs- e30:0-2 |
stai sa rezolve problemele :D nu ajung toate vitaminele in motor acolo :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Nu stii...? Cand ia cineva bataie zice: - Ba frate cred ca s-a stricat ceva ca nu-mi mai trage masina frate...! :lol: Respekt pentru dulapior! Fortza!!! :twisted::twisted::twisted: |
Quote:
Pentru BX-ul ala (dricul.... adik) tot respectul....Bravo fratzica! |
Quote:
Tragea ceva...! Da cred ca mergea pe pana ca auzeam mereu: Fsss, fsss, fsss! A furat startul cand s-a dat cu pisica aia... Daca nu furai startul cred ca te batea Nebunu boss! :lol: :lol: :lol: |
Pacura power :lol: cele mai rapide servicii funerare :lol:
Daca rezista si maine , de fericire ma imbat si le arat anusica la capetele de creta :lol: Ploiestiu creste strong , mai ales cu 1.6 is albastru ... rupe hamu :lol: |
masina mi-a facut mari probleme azi in oras dupa ce am omorat-o la Vitanis la cerce d-alea...
la un momendat nu se mai alimenta deloc, de pe rudului pina aproape de garaj a mers in 3 buji cred....apoi brusc si-a revenit....:rolleyes2 acum nu mai dau inapoi, vin maine asa cu ea...apoi trebuie sa ma apuc serios de ea ca nu mai tine.... ne vedem dimineata.....:D |
Quote:
|
Quote:
Succes MOM Team |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning