![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI
ms baietii...masina nu se vinde...ramane la mine...si ultimile poze pe anul asta...sper ca in martie sa o vopsesc integral...mai am cateva imperfectiuni...si vreau sa iasa tipla.....o intrebare unde cromez sau polisez capacul de la tacheti..
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ce ultimile poze ma in fiecare zi o sa iti fac poze si le pun aici de plictiseala ti-ai pus amortizore la capotaa ce sa mai bara intre amortizoare cu cai cum mai stai
|
Foarte frumos interiorul...si masina de asemenea.Ar merge un c20let pe ea :D
|
salut!ai ce-l mai frumos Vectra A din tara cred!sper s nu jignesc pe nimeni,dar e dementiala masina asta!legat de jante...cred ca ar merge si niste BBS RS cu buza polish si miez-ul in culoarea masinii!Felicitari si sa te bucuri si in contiinuare de ea!
|
si eu sunt de aceiasi parere ca este cea mai frumoasa vectra sunt si altele foarte frumoase dar asta a lui uzi este.............. :shock::shock::shock::shock:
multa bafta in tot ce iti doresti sa faci am sa trec pe la tine sa mai vb te salut |
5 Attachment(s)
ms...incerc sa iasa ceva frumos...si sper sa reusesc...2 zile de slefuit si polisat si uitati ce a iesit...
|
Foarte frumos compartimentul motor...as vrea sa fie si al meu asa :lol:.
Spunea cineva mai sus ca vectra ta este cea mai frumoasa din tara....mare dreptate avea si cel putin pt mine ai devenit etalon la anumite capitole...tine-o tot asa ca faci o treaba super ok. Bafta. PS: zi-mi si mie cat te-a dus interiorul ca la anul as vrea sa-l fac si pe al meu si sa stiu asa aprox la cat sa ma astept. Mersi. |
c20let dc nu le zici l baietii ca ti-ai luat let :) hotomanee
|
Puteai sa il lasi pe el sa zica. Ce uameniiii baaaaaaaaaaaa :). Eram primul care stia de LET , si am zis ca nu scriu nimic pana nu zice omu
|
Quote:
|
am vazut si eu masina live, si arata extraordinar de bien :D
am vazut si let-ul, deci treaba s-a pus in miscare bravo man :) |
1 Attachment(s)
ms. radu...vezi sa nu uiti cu lcd....lam luat la vara il pun sus pe masina...dar dupa cel fac cum vreau eu...pana atunci sta cuminte acolo
|
Re: Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET
Sa-l stapanesti sanatos ! :-)
|
Re: Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET
Bafta cu noul motor la vara va fi inca o vectra turbata ceea inseamna ca s-a mai salvat un voucher.:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning