![]() |
doar zvonuri
|
Viteza Logan: Un prieten, Andrei (varul lui Behu....)si-a luat Logan Ambition, 1.6 / 90 cp! Pe Bucuresti - Pitesti a zis n-a putut sa-i dea mai mult de 160... era in blana cu ea! La pitesti si-a pus traseu de inox si o toba finala sport, si la intors i-a dat 195 km/h !!!!! A facut poza la kilometraj cu telefonul, cand era pe la 190... si a zis ca mai avea peda... dar nu a mai avut unde sa-i dea! Chestia asta, DOAR cu traseu de inox si o toba finala sport! Mai nou si-a pus si un filtru de aer K&N de vreo 150 E... dar, totusi.... a luat 195!!!
|
Si inca o chestie, cica de la anul ar introduce si motorul de 1.6 16v, de pe Megane 1! A auzit cineva... stie cineva ceva??
|
O mare vrajeala, pt ca cutia este astfel etajata incat nu permite decat o accelerare f f f slaba cu a5a...toti astia din presa au zis acelasi lucru, cutia este prost etajata...n-are nici o legatura cu evacuarea...probabil ca respectivul a mai dat si pe la modificari indicatoare de bord, am vazut ca se poarta acum...
Da, spre sfarsitul lui 2005 se baga 1.6 16v de 107cp... |
Treaba e cat se poate de \"pe bune\"! A luat 195! Ti-am zis, la 190 a fotografiat bordul! Daca nu ma crezi, te pot pune in legatura cu el! :wink:
|
1 Attachment(s)
hmm nu mi se pare imposibil o viteza de 190 km/h cu logan de 1.6 deoatrece o solenza de 1.4 merge cu 180!!! :shock: (are mama si am mers si eu cu ea :D ) si nu are cum sa fie mai PROASTA decat un model anterior tinand cont ca dacia vrea sa se lanseze si pe pietele din afara tarii!!
Fratilor dar daca e so iei altfel pe partea financiara(eu student si nu am bani sa bag in masina sa o repar, doar pt mici modificari :D )daca iti iei masina straina tot pe la aceasi bani 8000 E ala care o vinde rar o da daca e buna masina si oricum trebuie sa bagi bani in ea!! si asa cand o iei noua cand te lasa ceva sti ce te lasa si poate o faci sau poate nu daca nu e GRAV, pecand daca iei o masina SH ala care ti=o vinde zice ca e cea mai buna masina de pe piata ca nu are nici un defect............ si dupa 2-3 mii de km incepe sa-si arate defectele (amortizoare, arcuri, discuri frana.....)!!! PAREREA MEA!! ce parere avetzi despre parerea mea??? eu sunt pt un logan nou!! stiu niciodata nu o sa ajunga la performantele unui BMW dar e un compromis si decat sa iau un BMW din '93 care a fost ALERGAT doar pt faptul ca e BMW eu unu nu sunt deacord!! ASTEPT PARERI!!! :wink: :wink: |
ALATA PARERE A MEA :D :D de la o masina nu poti obine viteza MAXIMA cu care merge automobilul respectiv doar DUPA 1000 Km(nu crede sa fi mers cibneva mai mult de atat de cand s-a dat drumu la vanzari, binenteles exista si exceptii), eu cred ca motorul da performante mai mari si mai bune dupa vreo 5.000 de Km!!
|
Da tufy, pe deoparte e ok parerea ta, ai si tu dreptatea ta! Si intr-o oarecare masura sunt deacord cu tine! In legatura cu viteza max, tov. acela al meu a facut peste 1000 cand i-a dat 195!
|
Hai frate, nu ne mai aburi aici cu treburi din astea, poate prietenului tau i-au montat vreo turbina ceva ca sa ajunga la viteza aia, ce naiba ........... sau se poate daca ma gandesc, cred ca era evacuare din aia care iti da 30 de cai ... filtrul banuiesc ca mai da 20, sa-i spui sa mai incerce o data sa vada ce top speed are, eventual ii dau eu km meu ca are 220, poate il da peste cap :x :x :x
|
tot cu gluma asta invechita vii FXN? Mai schimb-o si tu! Si... nu inteleg ce te cramponezi asa! vrei sa vezi cu ochii tai? Eu te duc la om, si tu ii bagi benzina sa-ti arate! Ai condus tu Logan-ul lui sa vezi ce stie? Sau... ai condus ? Poate prin spatele blocului sau pe la tara, unde probabil nu puteai sa treci de 40 kmh si d-aia ti se pare imposibil! :burn:
|
da, ai dreptate, te rog sa ma scuzi
|
toate testele care s-au facut cu loganu de catre diversi ziaristi si oameni de tv (care mai primesc si bani pt prezentari favorabile :wink: ) au zis ca NU merge decat cu vro 160 max (daca imi aduc io bine aminte) si acum vine varu lu fratele lu nepotu lu cumatru si zice ca a rupt el acu la 200.
logan cu 200 - poate doar legat de bmw-u meu. |
coobra .. esti CEL PUTIN comic .. ca sa nu zic altfel, ca poate te-ai supara ... si tu FXN la fel !
sorry, dar trebuia sa o spun ! tatal meu are logan 1.6 ambition...nu am dat blana in el sa vad ce poate, pt ca nu am texte cu masina lu batranu' ... l-am condus doar prin oras .. in schimb .. am condus un ambition al unui coleg de serviciu si ... 175 e blana si merge chiar frumos. e adevarat ca demarajul lasa de dorit, dar nu va mai ***i pe voi atata mah ! in general, nu inteleg de ce atata URA impotriva unui produs romanesc, care, totusi, e un mare pas inainte, FATA DE SNOVA si SOLENZA ! bafta ! |
poate imi explici si mie de ce sunt comic ?
pentru faptu ca m-am dus 2 zile la rand la dealer la drivetest si in amandoua zilele s-au stricat amandoua masinile? ca in drivetest in schimbat viteze la 4000 ture arata computeru consum 22%? si in mers 16% ? ca finisajul interior este mai de kakat decat la dacia 1300 din '77? ca atunci cand a dat drumul la AC pe langa faptul ca nu facea decat un fel de racoare, baga numai miros de benzina in masina? ca trage ca o caruta, desi am mers cu motorul de 1.6? imi pare rau daca am nimerit cea mai proasta dacie logan full option, dar nu e vina mea. iar impresia aia a ramas. si cu rahatu meu de bmw din 79, sau al lui FXN iti spun io ca batem la cur orice logan vrei tu. imi pare rau dar tu esti comic ca incerci sa aperi un produs care a fost fabricat din cele mai proaste parti ale altor automobile si incearca renault sa ne scoata okii ca vezi doamne e cel mai ieftin. la orice ora prefer cielo. si una peste alta daca logan ar ajunge la 195 km/h inseamna ca e o masina buna? ramaneti la mentalitatea de mahala \"cat ii dai frate in gura, 200? atunci e buna\" daca la voi masina buna inseamna doar viteza de varf maxima.......nu prea avem ce discuta |
io facui drive test cu loganu de1.6 da nu stiu ce avea la deal nu mergea... este un deal mai mare la noi la intrare in orash n`am putut sa`i dau mai mult de 135 pe cuvantu meu ... nu mergea pur si simplu parca ar fi limitata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning