![]() |
Re: DJ 02 NUE
5 Attachment(s)
O mica proba...
|
ce belea sunt jantele......le ai toate 4?
|
Le-ai curatat? pui pneul ala pe janta??
|
Quote:
Quote:
|
le faci tu la cineva sau asa le cumperi?
|
le fac...
|
eu pret se poate?
o sa arate senzatie pe masina ::X |
3 Attachment(s)
ai pm, colegu'
|
Quote:
|
Quote:
clantele spate le vei scoate? ar fi recomendat:D o sa arate altfel cu ele date jos:-p acum fiecare cum ii place redman bafta frate |
Quote:
Quote:
Cu manerele nu stiu ce o sa fac....probabil ca o sa le scot, dar momentan nu ma gandesc la ele...ma gandesc sa imi fac o cantitate de vopsea proaspata, pentru modificari, sa imi fac amortizoarele, arcuri, pasaje...jantele fata... P.S. caut si eu un carburator mai destept, Carfilul asta, mi se pare prea mic pentru ce vreau si a inceput sa consume si mult....plus ca mi se plimba un gunoi prin el...mai da cate un rateu din cand in cand.Merci omule! |
colega...dami si mie un pm cu un pret la 4 jante o sa fie senzatie masina...b08ygs are dreptate o sa arate mult mai bine fara manerele de pe spate...chiar si cel din dreapta...;)
|
Ai pm.
Problema cea mare este vopseaua.Eu nu mi-am facut vopsea dupa un anumit cod, sau sa o cumpar gata, din magazin.Inainte sa o vopsesc pur si simplu amestecand diferite cantitati de vopsea am ajuns la nuanta asta.Mi-am pastrat foarte putina vopsea pentru retusuri, sper sa imi ajunga pentru pasaje.Daca as scoate manerele, ar trebui sa vopsesc din nou intreaga zona si nu mai am vopsea. O alta varianta ar fi sa imi fac alta cantitate totala de vopsea, si sa fac modificarile, iar dupa, sa o vopsesc, din nou, bineinteles, partial dezechipata.Era bine daca faceam modificarile inainte sa o vopsesc, dar atunci nu aveam de gand sa ii fac alte schimbari.Alti bani....alta distractie. Daca as face asta, probabil ca as face si alte modificari....o sa vad. |
dar dar e nasol oricum la pasaje zici ca mai ai vopsea...pentru manere nu ajung dar daca se intampla doamne fereste sa o lovesti ce ai sa faci...?e nasol ca ai combinato si a iesit asa;)parerea mea...ms de pm cred ca dupa anu nou o sa colaboram;)
|
Eu chiar sunt multumit de cum a iesit vopseaua, ca sa evit orice problema trebuia sa fac mai multa...dar na...asta a fost...o sa incerc sa refac reteta de vopsea poate o sa iasa...inca nu am uitat cantitatile...si culorile pe care le-am folosit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning