![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
:D tocmai acum ne spui si noua de clubul asta.....
|
Mi-au aprobat dosarul imi ofera 4mil 650 pentru usa,eu zic ca este binisor avand in vedere faptul ca mie imi era frica ca nu imi dau deloc
|
Pai ti-au dat prea bine pentru o usa...! Pe mess nu am mai intrat ca nu am avut timp... vb zilele astia ;) bafta!
|
Ms mike,ce ziceti se merita farurile astea,nu au reglaj electric dar sunt noi http://www.dispaco.bizoo.ro/vanzare/...-Daewoo-Espero
|
Se merita.... sunt noi... Iar pretul e mai mult decat bun!
|
Nu stiti pot lua reglajul electric de la ale mele sa le pun la ele
|
Eu pe faruri clare de cielo, cu reglaj manual, am putut sa imi mut reglajul electric de pe cele originale. Acum nu stiu exact cum arata reglajul manual/electric la espero, dar nu cred ca si-au batut capul sa faca 2 modele diferite ci unul singur pe care s-au montat cele 2 tipuri de reglaje.
|
e bun pretul..bun tare :D
|
Luni trebuie sa imi vina farurile acasa,dupa aceea sa imi cumpar intaritura de la spoiler,imi indrept masca,ii fac bad boy si sa indrept ochelarul si o sa arate mai bine ca inainte;)
|
Bad boy-ul il sudezi cu autogen sau???? sa imi spui si mie unde il faci ca ma intereseaza si pe mine....
|
Quote:
|
lasa ba tu reglajul electric...iati-le p'astea asa !!! le reglezi odata si gata...ca nici nu ele electrice nu stai tu zilnic sa le urci sau cobori !!! pretul e super bun !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi dadura o veste bomba astazi astia de la carpatica dureaza intre 7 si 10 zile sa imi transfere bani in cont,pentru ce le trebuie atata timp nu stiu.Fusai singurul fericit din sala aia caruia i se aprobase dosarul restul ii injurau pe acolo.Deci ca concluzie si in cazul in care ti se aproba dosarul tot iti lasa un gust amar,sunt jurat ca nu imi mai fac asigurare la ei:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning