![]() |
Re: baliverne!!!
uai si ink cat de bune ... :twisted:
|
sunt dezamagit de curierii din ziua de azi si de posta romana ..nu stiu sa trimita piesele la timp
|
cam asha ce sa facem:D
|
Mah ciccione...de ce lasi poza aia cu galbejitul ala de punto cand ai tu punto mai fain?
|
drept da nu stiu sa imi fac semnatura cu punto-ul meu....faci tu una?:D
|
si nu trimit piesa ce trebuie
|
Quote:
|
da nu ai tu pe acolo una daca nu facem una dupa ce pun plasa pe fata
|
dragi baieti eu am hotarat sa ma retrag din club! bafta pe viitor!
|
Quote:
|
You have chosen the darkside...muhahahahaha...the jedi strenght will remain!!!...muhahahahahahaha
|
Zandere......stii bine ca te sustin si-s de partea ta forever!!!!Oricum....sa stii ca ai avut dreptate,poti sa fii cu capu sus!!!
Adevaru doare.......intelege cine ce vrea,da nu asha se procedeaza intr-un club adevarat......imi pare rau sa zic asta! |
Quote:
Dar asta e.....se pare ca poate intra oricine.......si pot pleca toti oamenii adevarati.....si pe toata lumea doare-n poooola....ei bine,PE MINE NU!!! Si daca tot asha o tinem.....nici eu nu mai fac multi pui in clubu asta! P.S: SPER CA NU SE STERGE POSTU ASTA!!!! |
pfuai ce atitudine...ati vazut un motiv...
imi place de svl ca deschide ochii tzucalash pe jinji! |
Ce naiba se intampla? Eu zic ca ar trebui sa ne intalnim si sa discutam exact ce putem face sa fie multumita toata lumea. Voi ce spuneti. Propun o discutie serioasa in care sa punem lucrurile cap la cap. Altfel ne rupem unii de altii si sincer mie mi-ar parea rau
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning