![]() |
Pai o sa vada acum si poate o sa se prezinte, e nou pe forum. Oricum politist nu este, asta e sigur. :)
|
vsa
am o laguna de bacau!!!in rest ce pot sa prezint prin internet????nu stiu ce sa prezint!!!vali e numele meu!!!vad ca va e frica de politie!!! oricum ma cac pe gabori!!!
|
stai linistit suciule ca ii ok baiatu, il cunosc ca sta in aceeasi curte cu un fost coleg!
|
frumos intampinati voi unu nou mah :(
sa va fie rusine :oops: maestre stai pe forum ca afli unde ne intalnim :wink: unde-s chelneritele buneee :lol: |
ba stiti ceva?
mereti si in .|. de 3 zile tot intreb unde-s bune celneritele , unde ati vaut-o pe aia buna sa ma duc s-o vad si eu da mie nu-mi spune nimeni. care-mi da si mie un abtibild cu 4tuning? |
vsa
pai bine!!!atunci am sa vin si eu la urmatoarea intilnire daca pot !!! sa ma anuntati si pe mine!!!cind si unde!!!!oricum e mai greu sa stau mereu pe 4tuning ca nu am net acasa dar ma descurc eu!!! va salut baieti!!!
|
deci mai, care vreti sa vedeti chelnerita, ne-ntalnim stiti voi cand, stiti voi unde si mergem acolo :) ;)
|
vsa
merge cineva in seara asta la chelnerite????
|
cica om merge azi...asa se zice..inca nu stim sigur :twisted: :twisted: depinde cine lucreaza nu? :lol: :lol: :lol: 8)
|
Ia zicetimi si mie unde va intalniti de obicei? Binenteles daca nui secret!!! :?:
|
Re:
ii stres daca apare jafu ? hai ca am mai dat jos dungile de pe el :oops: .. mai am de dat inca.. pana la urma o sa aiba putin gust si bun simt dar deh.. n-am ideei.. chestia ii ca as veni si eu numa habar n-am unde ce si cum.. daca se poate numa :wink:
|
Sal! Mai dati si voi cate un beep cand se merge la \"chelnarita buna\".
Zilele aste am fost foarte ocupat si nu prea am avut timp sa intru pe forum. |
ce selekt o fost in seara asta, duminica 04 decembrie 8) ar trebuii sa facem un sport din asta jur
|
da nu prea des piry ca-s scumpe cauciucurile shi benzina!
|
piry eu zic ca de te tii de sportu asta si vrei sa avansezi cauta vreo 2 sponsori ceva de genu omv si pirelli (fara sa facem reclama)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning