![]() |
Urata treaba, ce sa zic.......sorry pt. baieti.
|
nu a fost singura mashina... noi am luat-o pe drumul spre lona shi era shi acolo filtru'... yo unu ma miram ca nu au venit pana acum, pt ca se face rpea pe fatza... gaborii care ne-au oprit pe noi... nu prea aratau a politzishti de orash... erau ciocoi deashtia de la tzara... nebarbieritzi... batutzi de soare pe camp... da' eu nu am intzeles un lucru.... cum i-a prins pe victor shi pe marius? adica... ei au oprit cand le-a facut garda semn sau ce au facut?
|
Politistii aia erau de acolo din sat, scria intr-un articol pe care l-am citit referitor la joi seara, cica scria acolo ca joi seara au fost infiltrati 20 de politisti.
|
nu shtiam de ce imi pute a cacat... tekno zicea ca sunt oi mai in colo dar se pare ca erau boi printre noi :))))))))))))))
|
man.... :lol: :lol: :lol: politzishtii erau oile... da' erau camfluatz... tre'ia sa ne dam seama dupa miros ca o sa apara... :lol:
|
CLAR !!!
|
lol.
|
care vine maine dimineatza la 6 dupa ce ies de la lucru la o bere doo trei? :lol: :lol: :wink: :roll: :weee:
|
dimineata?>?????esti nebun???
|
sssssssssssst!!! nu mai zi la nime' :lol: :lol: :twisted:
|
Re:
Ne vedem la 6 :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
|
mah... va zic odata pt totdeauna... sa nu va mai vad ca va certatzi pe forum!!! cand mai vad posturi de genu asta... ca va luatzi un dea altu asha deapula le-am shters... :evil:
|
tekno, te-a ars prea tare soarele in cap astazi.....la 6 dimineata......esti rau ma farte........:)))))))))))))
|
LOLs Alex, am auzit ca shi pe ala cu 206 l-o oprit la control!
Noi eram singurii care am scapat :))) Am auzit ca o fost un Rosu care sta pe plopilor, shi inca unu pe care nu-l stiu dupa nume. mah, astia cu ora 6 ...... santeti nebuni...... la ora aia mergeti la sora luati bautura shi betzi in parc :) Eu dimineatza ma duc cu corturile la munte in piatra craiului.... asa ca joi nu cred ca vin :( Va anuntz cand ma intorc pa |
horea..mai e valabila propunerea :wink: ???
am o retzeta noua....secret... :D :D :D \"hava\" fun |
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning