![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
O zi buna. |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
buna mar interesa si pe mine doua sticle de far transparente pentru ford sierra.ai putea face??stima
|
Daca ai primit semnalele pentru scirocco 2, da-mi te rog un pm. As vrea si eu doua seturi de semnale albe mate.
|
Quote:
Se poate la 230 setul de geamuri (sunt faruri de dimensiuni mari). __________________________________________________ ___ Quote:
Trimite si tu semnalele care trebuiesc modificate altfel nu te pot ajuta. Ai pm cu datele de destinatar daca te mai intereseaza. Stima Hadobas Peter |
un id? unde putem discuta despre faruri ford sierra ca ma intereseaza
|
hadobaspeter
Erau datele de contact complecte pe prima pagina ! |
34 Attachment(s)
UP^^ pentru produsele pentru daciute !
Intre timp : - Reconditionat 2 faruri Daf si executat 1 geam - Executat geam halogen Passat B4 - Reconditionat stop Audi B4 - Reconditionat stop Fiat Stilo - Executat bandouri bara fata Renault - Executat geam semnalizator Opel Vectra B - Reconditionat carena moto - Executat geamuri semnale scooter - Reconditionat 2 faruri camion si executat 1 geam - Executat geam halogen Ford - Executat 3 geamuri halogen Renault Megane - Laguna - Scenic - Executat geam far scooter Stima Hadobas Peter |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
m-ar interesa si pe mn un set semnale model dacia 1310 an 97' cele patratoase cum sunt alea din poze de la u.La ce pret sunt?
|
un geam pt far dreapta la golf 4 cat face?
|
Quote:
Rasfoieste topicul si gasesti pretul langa pozele cu semnalele cum le doresti tu. Eu nu prea inteleg exact despre ce model intrebi. Mersi de intelegere ! Quote:
120/buc geam G4 Stima Hadobas Peter |
Cat costa 2 geamuri halogen pt un vw passat b5.5?
|
Quote:
Daca sunt de genul acesta ies la 85/set. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1261507019 Stima Hadobas Peter |
2 sticle clare pt cielo?mersi!
|
Quote:
240/set geamuri dar am nevoie de ambele faruri complecte sa pot executa lucrarea ! |
2 Attachment(s)
Salut,sunt mai nou si nepriceput:-) si am o intrebare : la farul de honda prelude model 92-96 pozitia este despartita de far.poti face o sticla ptr amandoua care sa le uneasca? si as avea nevoie si de reconditionare la oglinda interioara la unul din faruri.Iti pun si 2 poze cu farul meu si cu modelul care l-as vrea eu(fara interiorul galben la pozitie).
Ms anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning