![]() |
unde am fost si lunea trecuta. Casa Nova, pe Torontalului, langa Shell
|
cum a fost, :?: :lol: :cry: :cry: :cry: :wink:
|
a fost ok
de la Casa Nova am mers la Dracula :D am stat pe acolo , am mai trocerit , si ne-am carat n-au fost akimoto , horia si nos-u :( |
Speedy de ce n-ai venit ?
a fost fain...cerculete nu prea reusite...demonstratii de muzica...povestile lu adi...cam atat... :lol: |
:cry: :cry: nu pot :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
mie mi s-a pus pata pe o tura de carturi. vine careva? hai ca poate ii facem pe aia pana la urma sa ne dea discount.
|
dak se mai aduna doritori vin si eu
|
n-am bani :(
ce mai stiti de akimoto ? |
poate vin si eu,sa vad cum stau si cu timpu`,deja am inceput sa iau meditatii :oops: :( :( :( :cry: ,dar daca e Sambata sau Duminica in principiu VIN :peace: :wink: :wink: 8) :twisted: :twisted:
|
N-am verzishorii... :cry: Daca fac rost vin SIGUR !!! :twisted:
|
ca bine zice speedy5, ce se mai intampla cu akimoto? a venit din tzari straine? :)
|
am vazut azi un Civic Type R negru , cu numere de germania , si am crezut ca e akimoto , dar pana sa ma uit la sofer , a trecut pe langa mine
daca aflati ceva , scrieti aici |
4 Attachment(s)
daca acceptati si membri noi, bucuros ma alatur voua :lol: Si ca sa nu vin degeaba bag si eu ceva poze. pacat ca voi nu vorbiti decat de masini noi, vad ca de-astea va permiteti si de-astea vorbiti :P
eu sunt cu fiarele vechi daca vrea careva dezbatem si aceasta tema Sper sa fiu la fel de activ ca voi de-acum incolo ca am gasit discutia asta. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
vazut si Prelude VTEC rosu, tot cu nr. de jermania |
nice Civic 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning