Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/123737-402m-constanta-23-aeroportul-mihai-kogalniceanu.html)

Ursu-=X-Team=- 25-05-09 18:03

Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu

.... Multumim celor care au spus lucruri bune si care au fost multumiti , bineinteles si celor care ne critica la greu ,de aici avem de invatza multe ..
Imi cer scuze in numele colegilor mei care au jignit pe cineva , dar sunt convins ca intelegeti si voi ca sunt anumite presiuni si .. ; cu toate ca nu trebuie au facut-o.
Rog pe cei care nu au fost acolo si care spun ceva din auzite sa se abtina sau macar sa se intereseze ..
TOBA sper ca ai fost multumit de start :P
Speram ca pe viitor sa reusim sa satisfacem mult mai multi concurenti si spectatori intr-un cuvant pasionati de curse auto ..
IINCA O DATA MULTUMIM PARTICIPANTILOR , MULTUMITI SI CELOR NEMULTUMITI.
Am citit mai sus si vad ca sunt persoana care spun ca au facut reclamatie si nu sa rezolvat nimik .. Eu am primit o reclamatie pt un LEON .. am verificat cu lux de amanunte si era incadrat bine .. Am vb si cu reclamantul deci ... Daca mai are cineva reclamtatii Va rog sa imi spuneti ... E tarziu Dar pe viitor vom rezolva altfel problemele astea..
Cu tot Respectu ..

Ursu de la start:)))

Pinky 25-05-09 18:06

Dragii mosului, care veniti la curse doar ca sa castigati si/sau sa aberati post-factum pe forum aiurea (sau care nu veniti deloc, da va place al dracu de mult sa dati cu gura pe forum ca asa se cade la romani), ba ca era un vierme pe asfalt care v-a ruinat plecarea invatata de la Loeb, ba ca v-a ars soarele si ati platit MONSTRUOASA suma de 20ron sa vedeti cum isi f*t altii masinile de 20kEUR, ba ca v-au "lucrat" oficialii sa va dati cu o masina tare (cand voi saracutii veniserati sa va dati numa cu masini slabe... ntz, ntz, de parca oricum nu pierdeati cand va intalneati cu respectivu), ba ca nu erau 402m si de ce mama naibii n-a construit XTeam repede inca un aeroport langa ca sa fie 402m, ba ca ilegalele sunt mai bune, etc, etc..

Ei bine, dragii mosului cursanti .. nu mai bine nu mai veniti voi la curse?

Cu exceptia lungimii traseului (care nu prea cred ca o putem pune in carca organizatorilor oricum) mie mi s-a parut cea mai bine organizata cursa din sezonul asta.
Nu au existat timpi morti, s-a inceput la 12 si ceva, s-a terminat cu premiere cu tot la 5, culoare de acces bine delimitate, traseul delimitat, curse NON-STOP.. nici nu apucau cei de la finish sa franeze ca tocmai ce mai plecau 2 masini de la start, fara haos la inscrieri, taxa de intrare micuta pe langa ce s-a oferit (amintiti-va ca si la Craiova si la Pitesti tot 50 a fost si ... deh, no comment), spatiu cacalau de parcat masinile, public disciplinat (de garduri si jandarmi :P) muzica, fete, figuri cu motoare in pauze... ce sa zic. Daca erau 402m si daca era macar o masina bomba (gen 9ff-ul de la Tulcea) ar fi fost cursa anului.
Parerea mea.

Intr-un ton mai vesel - are cineva filmarea cu mine si TOBA^?
Tre sa mai adaug in folderu "Toba_ma_bate_pe_mine" ceva ca sa iasa la fel cu ala numit "Io_il_bat_pe_Toba" :lol::lol:

Si felicitari la anonimi pt cupe! Apropo.. zic sa va ganditi serios sa schimbati numele in "Cunoscutii" sau ceva ca nu prea mai tine vrajeala cu anonimi :D

1 Q Vally 25-05-09 18:24

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 2350380)
.... Multumim celor care au spus lucruri bune si care au fost multumiti , bineinteles si celor care ne critica la greu ,de aici avem de invatza multe ..
Imi cer scuze in numele colegilor mei care au jignit pe cineva , dar sunt convins ca intelegeti si voi ca sunt anumite presiuni si .. ; cu toate ca nu trebuie au facut-o.
Rog pe cei care nu au fost acolo si care spun ceva din auzite sa se abtina sau macar sa se intereseze ..
TOBA sper ca ai fost multumit de start :P
Speram ca pe viitor sa reusim sa satisfacem mult mai multi concurenti si spectatori intr-un cuvant pasionati de curse auto ..
IINCA O DATA MULTUMIM PARTICIPANTILOR , MULTUMITI SI CELOR NEMULTUMITI.
:)))

Tin sa va multumesc personal atat tie cat si colegilor tai din X-Team pentru pasiunea de care ati dat dovada in organizarea cursei. A fost un eveniment reusit din multe puncte de vedere, dar ca oricare dintre acestea a avut si cateva minusuri peste care se poate trece foarte usor daca exista vointa ( sa se interpreteze aici ca lipsa vointei se numeste RAUTATE).
Desi nu am apucat sa ma dau decat o singura data la grupa F, am avut totusi o masina castigatoare la A1 pe mainile unui "clontzos", baiat bun de altfel ( sa se stie aici ca este vorba despre ERY).
Felicitari si colegilor din ANONYMOUS pentru celelalte cupe castigate dar si tuturor participantilor. Sper sa ne vedem cu totii la urmatoarea cursa.

CT-82-PWR 25-05-09 20:53

Inca 15 filmulete adaugate de la grupele A1,A,B si C,le gasiti cu un refresh aici

tase_astra 25-05-09 21:01

Quote:

Originally Posted by 79BYG (Post 2349826)
tase nu vb aiurea mai ales ca nu ai fost acolo

Intr-adevar nu am fost dar se pare ca au fost exact 58 de placi de beton a 4 m bucata. Deci exact 232 m. Nu o spun cu rautate, chiar apreciez ce ati facut, doar ca nu cred ca erau mai multi.

Te pupa tata!

tase_astra 25-05-09 21:11

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2349847)
Eu am apucat sa-i dau a 4a deci minim 330 - 340 m au fost ;)

De 1 mai cati metri au fost ???

De 1 mai nu stiu. Poate te referi cati trebuiau sa fie pe 3?

DOGY@Style 25-05-09 23:12

Referitor la grupe...doar ca o discutie pt viitor...precizand de la inceput ca nu am participat la eveniment din motive personale...chiar daca m-am pronuntat ca voi fi prezent. Personal consider ca ar trebui respectate incadrarile...la fel cum sunt respectati si coeficinetii de tractiune. Toata lumea vrea sa castige insa satisfactia nu consta in a castiga in fata unei masini cu multi cai mai putini. Pt mine conteaza mai mult satisfactia personala si distractia decat o cupa. Neincadrarea corect in grupe...nu face altceva decat sa puna in evidenta masina si atat...pe cand la o putere apropiata....mai conteaza si soferu'. Daca sunt persoane care nu sunt deacord cu incadrarea in gupa pe puterea reala a masinii...la fel as putea sa nu fiu nici eu deacord cu acei coeficineti de tractiune. Nu este problema mea ca o masina patineaza la start...din n motive...nu?

quick_5hifter 25-05-09 23:26

Am si eu o intebare, stie cineva ce motorizare are Golful 5 gri de la grupa C?

BMC 25-05-09 23:49

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 2350188)
300 si ceva de metrii au fost plus franare, plus cadru legal, plus sucuri si sandwichuri la botu' calulului, plus pista aderenta, plus multi prieteni, plus o taxa decenta la intrare.

Si sper sa mai organizati repede o cursa, sa nu aibe timp sa schimbe Bobi ambreiajul la R5, poate am si eu o sansa si la B :D

Firiai al dreq asa imi urezi a? :) vezi ca am telecomanda de la cipu tau si te trec pe stoc la start :) muhahahaha!

BMC 25-05-09 23:52

Glumeam, cred ca luna care vine vine si ambreiaj nou :) Oricum ambreiajul meu e un erou, A patinat saracu dinainte de tulcea si tot n-am reusit sal fac craci definitiv :) inca mai misca are cineva o tesla un topor ceva? :)

1 Q Vally 26-05-09 00:12

Quote:

Originally Posted by BMC (Post 2351533)
Glumeam, cred ca luna care vine vine si ambreiaj nou :) Oricum ambreiajul meu e un erou, A patinat saracu dinainte de tulcea si tot n-am reusit sal fac craci definitiv :) inca mai misca are cineva o tesla un topor ceva? :)

Ma gandesc ce vrei sa faci cu tesla, presupun ca nu pentru masina iti trebuie :))

X-Ray-Eyes 26-05-09 00:30

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2351484)
Am si eu o intebare, stie cineva ce motorizare are Golful 5 gri de la grupa C?

Din cate stiu eu 2.0 TDI cu turbina de 3.0 TDI si bineinteles modificarile aferente adaptarii respective ...

-=X-Team=-82-MDN 26-05-09 00:47

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 2350961)
De 1 mai nu stiu. Poate te referi cati trebuiau sa fie pe 3?

hai sa iti zic eu cati metri au fost de 3 mai 2008 si 3 mai 2009 ... mai exact ZERO.

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 2350961)
Intr-adevar nu am fost dar se pare ca au fost exact 58 de placi de beton a 4 m bucata. Deci exact 232 m. Nu o spun cu rautate, chiar apreciez ce ati facut, doar ca nu cred ca erau mai multi.

Te pupa tata!

hai sa iti zic si asta ... ca in dimineatza cursei am numarat placile .... mai exact 80 de placi. si nu 58 ... este o mica mare diferenta.

si te "pupa" tata si pe tine. :)

quick_5hifter 26-05-09 01:02

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2351601)
Din cate stiu eu 2.0 TDI cu turbina de 3.0 TDI si bineinteles modificarile aferente adaptarii respective ...

Aham... multumesc pentru raspuns! Stiam eu ca e ceva "necurat" la mijloc :lol:
Sa stapanesti sanatos noua bijuterie, felicitari pentru victoria cu M3! (ti-am vazut reactia la finish :D)

Are cineva filmuletul cu Golf vs. Celica albastra? Eventual sa se vada si startul.

X-Ray-Eyes 26-05-09 01:16

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2351638)
Aham... multumesc pentru raspuns! Stiam eu ca e ceva "necurat" la mijloc :lol:
Sa stapanesti sanatos noua bijuterie, felicitari pentru victoria cu M3! (ti-am vazut reactia la finish :D)

Multumesc .
1 race - 1 win .
Reactia a fost generata de faptul ca nici nu ma asteptam sa bat M3-ul ... :D

All times are GMT +2. The time now is 06:40.

- Copyright 2026 4Tuning