![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
pai eu la asta ma referam cand am zis: sa tii la ea >> nu's bune gropile ; nu e buna talpa si mai ales .. de cand s-a apucat tata de gatit ? :))
|
Eh uite... un Logan nefericit care nu a cedat inca... de asta ii iau apararea. Si daca va ceda o sa zic da asta e atat a putut... dar am un sentiment ca nu o sa il vad eu cedand.
|
...nu am stat sa citesc toate posturile dar raspund la intrebarea topicului
ieri pe A 2 , un logan 1.4 cu 4 persoane s-a plafonat la 165km/h ..am si filmuletz facut cu telefonul dar nu am cablul de date aici de unde scriu mesajul asta bafta ! |
e asa mai da..hai pana in 170 mai cred..ca sa ii aud pe toti ca a luat 210..220..cu sloganu...e kiar prea mult peste limita admisa.>:))))) acuma fiecare pt el.. da feryane..la faza aia cand ai zis ca avem masina de 5000 Eu si ti-ai permis sa iti iei logan nou... inseamna ca esti bazat ma tata de iti iei logan.. pain cum ai zis tu ca ai dat 8000+ 1500 Euro..cu bani astia imi iau seria 3 in plm si nu se compara niciodata cu sloganu ta..da in fine..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
iote ca m-am uitat si eu un pic pe net uu this will be shocking:
http://www.evz.ro/article.php?artid=261554 www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/f34.html Don't cry 4 me posesoooruleeee ! |
Quote:
|
da stiu! ca am gasit logic! m-am gandit sa imprastii si pe aici ca unii poate nu au vazut :) regardings :*
|
oricum e dacie..maxim 3 ani si deja la vezi pe tinikigerie...oare dece..vai mia ruginit..:)))=))) cu ala cu gropile lui..ca laganu ala o fi monster Truck sa treci prin santuri fara sa se simta nimic..:))))) offf domane..Oare de ce va dati ASA MARI SI TARI CU DACILE VOASTRE PERICULOASE...pt ce..??? credeti ca o sa vine cineva sa va dea premii.. ca ati luat "viteze de 220 cu loganu.." yo cel putin cu cred asa ceva care crede sa fie sanatos..da sunt sigur ca nu are nici o treaba cu masinile. Asa ca mai lasti-o draq de vrajala si lasati-o asa cum e..o masina simpla de familie si gata fara atetea aberati despre ea...:)
NOROC...:);):) |
bine maaaaaaaaaa :D ai picat pe discursul meu dar mi-era jena sa zic :)
|
oricum..:) succes in continuare...;)
|
hai sa vedem...care e PRO si care e CONTRA loganului....??? sa va vad,,,;)
|
PRO logan daca e folosit in scopuri pasnice CONTRA daca e folosit de tupeistii astia de zic ca ma fac cu golfu meu :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning