![]() |
1 Attachment(s)
eu sunt la 30 % si fac suta in 1.75 8)
apropo mi-am mai luat o masina si numai pot sa fac la fel de multe stele ...de ce ?ca am pus toate piesele ca si pe cealalta...si daca acuma mi-am facut-o pe a doua pot sa continui cu ea sau tre sa joc cu prima ca cu aia is pe coperti si alea alea |
1 Attachment(s)
muahahahha 130.000 cu GoLF drift , insa eram speriat si am cautat pe tastatura butonul de print screen si m-am bushit totusi uita-ti unde ajunsesem :D
|
1 Attachment(s)
check this out mo`fo`s , astept competitia , am reusit scorul asta cu un A3
|
help
eu abia ma inceput sa joc nfs-ug2 si am nevoie de ajutor...
mi-am skimbat masina mea muncita cu una standard o mai gasesc pe aia a mea? |
Cum vad si yo cat la suta am facut din joc .Unde arata ?
|
Re:
Quote:
|
Re: help
Quote:
|
Re: help
Quote:
cand treci la alt nivel e mai bine sa schimb masina, nu? |
2 Attachment(s)
Aici sunt 2 masini facute de mine in U2, una inainte sa pierd tot ce aveam pe calc ( miata) :chainsaw: , si cealalta facuta de mine dupa ce am reinstalat U2(nu l-am terminat ) .Vreau parerea voastra in legatura cu design-ul.....
|
Missy Eliot - Ugly.mp3 :?
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
imi dati voie sa va cer o parere? :D
am si eu cateva masinutze in nfs u2,facute la plictiseala... ce parere avetzi?! :D :) ms :wink: |
Re:
Quote:
Nu arunci un ochi si pe la ale mele, vezi daca iti plac :lol: |
3 Attachment(s)
la miata merge o culoare ceva in genu rx8-ului de mai jos :D
adica nu e incarcata,dar e de efect :D :wink: ps:lasa jantele rosii iar cu celica,incearca alte faruri si alta culoare la jante :) uite poze,si baga dupa ce ai modif. sal |
Yo acuma am deaact 37 la suta
INainte sa da foramt la calc aveam 50-60 % cred In orice caz am o supra si o honda Parerea mea ca masina o schimbi cand ai multi bani si e cu mult mai buna masina stock de cat ce ai avut tu stok Parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning