![]() |
Re: Garaj
Quote:
numa sa imi revin un pic cu finatele:lol: :lol: :lol: |
frumos, ai grija la borduri
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intr-un final am reusit si eu sa mai lucrez la micutza :)
Acuma chiar ma apropiu de final, ii data in chit suflail si aproape slefiuta. Mai tre s-o suflu cu spriz si poate, poate pe sapt viitoare o sa luceasca ;) |
bafta ca de 3 luni numa sta.
sa pui poze sa o vedem gata :P |
3 Attachment(s)
faruri cu angel
roti noi 17" ..putin cocotzata ..se rezolva revin cu poze |
Super , arata bestial :)
|
suuuperb man!! le vedem marti :D
|
1 Attachment(s)
urmeaza inca ceva ...frumos si mai jos :D
si m-am apucat de maisna :D uite dovada :D |
aleluia
dupa 3 ani in sfarsit vad ca mai lucrezi si tu la masina ta. bravo, bafta in continuare |
salutare baiti imi pare rau ca nam dat un semn de viata da miam rezolvat netu si putem vorbi acuma
i mare baiu ca mio picat un tampon de motor si un suport :((( de cateva zile sta masina degeaba sper sa rezolv cat de repede in rest numa bine si bafta la toti si spor la lucru astept sa ajung acasa sa vad cateva masini frumoase ne vedem la toamna ca mai am si io cate ceva de facut cum ajung acasa:))) |
foarte bine bobule. toti intreaba de tine cand vii cu gsi-ul. cum e la tine cald????(offtopic)
|
mai ufo ce se intampla? nu mai apare nimic nou pe forum la garaj, chiar nu mai modifica nimeni nimic, o pleoapa, o grila...nimic?
hai ca am ceva pentru voi cat de curand...asa ceva de inceput:D . |
poate te pune cucuveaua sa nu vii si tu la baia mare cu noua achizitie.am la mine stikerele :D
si in legatura cu modificatul .."nimeni nimic"...o sa fii surprins ... |
vreau sa imi pun ceva forme in relief pe masina.... ma gandeam de ex. la 2 maini din fibra... da nu pictate pe portiere ci iesite in relief.. astept pareri :D ce ziceti? e kitch ?:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning