![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Tu esti genu de sofer din cauza caruia se blocheaza intersectia :)) te am pupat love love
|
pacat... chiar asa o fi? :lol::lol: nu prea cred, se blocheaza din cauza mea ca incerc sa evit "zgubilitici" ca tine...:twisted:
|
Sunt prea rapid ma pentru tine :)) ureaza mi bafta pentru maine si lasa vrajeala ... pe vineri poate ne intalnim sa iau bujiile alea ...
Da sincer acum ... consumu care l ai scos tu e ok ... intr adevar se putea mai bine dar e decent ... cacat .. vrei sa se chinuie de unu singur 1.6 le ala cu o tona juma? ii trebuie si lui benzina :P |
aaa da... chiar uitasem, trebuie neaparat sa ne intalnim sa iei bujiile alea... iar m-a sunat respectivu, te astept sa ma suni! bafta zilele astea pe la BAC!!!;);)
|
Sa fie ... ne intalnim iti dau banu daca e si le iei tu si mi le dai cand om avea timp ...
|
ok asa ramane, sa ne intalnim zilele astea neaparat ;) dai o bere vineri cand termini cu bacu
|
Quote:
|
bafta sprintere la treaba ca sunt si eu intr-un cacat mult mai mare ca tine si in aceeasi situatzie:D
|
Quote:
|
cu bacu...nefericirea suprema n-am luat anu trecut
|
Quote:
|
bafta maine sprinter asteptam sa vedem ce surprize ii mai pregatesti pisicutei tale
|
surprizele vin de unde nu va asteptati :D sa trec si eu de saptamana asta nasoala cu restante si pe urma gata ... back on schedule:twisted::twisted::lol:
|
daca e cineva interesat, imi vand jantele... :cry: cu parere de rau dar le vand... am pus ochii pe altceva...:lol:
|
sper sa fie ceva jenti super rakete :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning