![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Din ce se vede in poze oglinzile nu se rabateaza sau poate ma insel:D
|
Nu, nu se rabateaza si da adi 25 lei interior - exterior
|
3 Attachment(s)
Noutati...
Am scapat de ridicat si coborat batul ce tine capota ridicata prin montarea a 2 amortizoare de capota. |
Iar a venit Moş Crăciun, foarte cuminte a fost maşina . Spune-mi te rog de unde ai luat acele amortizoare ! Aştept PM, mulţumesc frumos .
|
E mult mai bine asa!
|
buna ideea cu capota . :rolleyes2 ce sa tot mai stai cu batzu ala ..
imi place stadiu in care ai ajuns cu masina .. ce sa zic ai grija de ea si la cat mai multe modificari . . :peace: SARBATORI FERICITE:drunk: |
Quote:
|
SARBATORI FERICITE!!:D
|
8 Attachment(s)
De la inceputul anului am mai facut cate ceva:
Am pus bujii NGK Iridium si m-am apucat de pregatit rotile de vara prin spalat/polishat/ceruit(primele 2 in starea initiala , urmatoarele 2 dupa spalat ultimile 2 dupa polishat-clatit cu apa-inca ude) Pics: |
Arata super:D.Am avut ocazia sa il vad la protest mai bine opelul.Felicitari pentru ceea ce ai facut la el pana acuma:-)
|
ce zici de montarea unui motoras astfel incat sa se ridica capota automat ?
o da bine ... |
Da si tu mai multe detalii daca stii....
|
vreo diferenta cu bujiile NGK Iridium?
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai putea sa faci ceva de genul cum e la tanc... e cam greu da cred ca merge montezi o rotitza zimtata in capatul pistonului si o senila pe aripa , faci ceva in genul cum sunt rotile la tanc , numai ca senila este fixa iar roata mobila ... rotitza va merge pe senila cu viteza constanta in fata si in spate , astfel inchizand sau deschizand capota ... am facut si un desen sa vezi la ce ma refer ! p.s. : incearca sa vezi pe forumuri de electronica sau sa cauti un kit montaj ... |
frumos domnu ce ai facut la capota.da-mi si mie un p.m. cu pretul si de unde le-ai luat.salutari
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning