![]() |
Vlad, inainte de toate ai uitat sa spui a cui a fost masina, ca il durea pe el undeva cat au costat modificarile, si de ce si cum si-a facut-o. ;)
|
Fiindca e vorba de motoare de Ford, la care am umblat si eu putin, as vrea sa-mi exprim parerea. Daca nu a fost schimbata chiulasa (sau macar ported & polished), pus un stroker kit ca sa mareasca cilindreea, remapat calculatorul si adaugat un turbo, asta pe langa acea axa cu came magica, un 4 in linie cu 16 valve de 2.0 nu cred ca ajunge la acei 250 de cai despre care se vorbeste. Caz concret, Turbocoupe'ul fabricat de Ford pana in '88 avea un motor de 2.3 litri echipat cu turbocompresor, si din el s-au scos 300 de cai putere cu modificari extreme, nu vorbim aici de o axa cu came (sau doua), ci de bani seriosi investiti in el, si de boost suparat.
S-a batut moneda pe acea remapare de soft, insa la motoare non aspirate modificarea respectiva nu ajunge sa scoata mult peste 10% din puterea initiala. As dori sa vad si eu respectivul dyno sheet, dar si mai bine ar fi unul facut recent, eventual cum s-a mai spus, un sprint 0-100. |
as
Ok am vazut ca cineva spunea de bani,, motorul a fost modificat in Austria si costat 6000 marci, factura din Austria mai este si acum. Dyno-testul a fost facut atunci , masina avea 249 CP. Tinand cont ca masina are in momentul de fata mult prea multi km facuti, prob nu mai are aceeasi putere. Oricum degeaba se fac anumite comentarii, nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai in ea. Ceea ce am spus mai sus cine nu crede este invitat la Suceava la o liniuta. Ca fapt divers cum explicati ca s-a tinut bine de un 525 care banuiesc ca se stie cati cai are.
|
1 Attachment(s)
1: explicati voi faza cu \"20 V\"...asta e ciudata rau...
2: 525 e greu, si lenes( 525 avea 170CP, urmatorul 192 din cate shtiu), nu stiu despre care model de 525 e vb....dar dk intrati pe ARAD si TIMISOARA veti vedea la cursele SpeedRacing filmulete la care nu mai retin ce masinia simpla \"afuma\" un 525 generatia a 3-a(nu cunosc codul), iar un Civic Type R din 2002 din TM dus la 230CP maxim, aa.....fumat la fel la o liniutza..un 525 Schnitzer, de prin 2000 si... :shock: Civic 1200+kg Sierra 1100-1180kg..pe akolo Sierra la 125-130CP e nervoasa...pt marimea ei si de ce nu, ar putea tine piept unui BMW...cat de cat. Cine cunoaste fordurile stie k Sierra are un diferential belea...nu zic k tine 250CP, ci ca e bun la \"punerea\" puterii la roti :wink: in SV fost..nush dk mai merg pe la neamuri..dar is curios, oricum fara 0-100km/h, nu puteti dovedi nimic..nici voua macar, faceti o filmare pe ceasul de la bord pana la suta..si secundele le numaram noi pe comp :P Vladuttz, dk e cum ai zis tu..cu 6.000 DM se puteau face multe...totusi pakat de mashinutza...din cauza mainilor multiple prin cate a fost trecuta :( vrem DYNO SHEET-ul...acestei mashini :D |
Informativ, BMW-ul e din 2005, daca nu ma insel, cel cu SV 87 FIL din poze.
Cu prima okazie promit sa filmez bordu la un demaraj 0-100. |
dar filmuletele pe care le-a facut kamy nu le posteaza?
|
sa va spun eu care e treaba cu bmweurile si cu hondele. bmw=putere pura, bruta, senzatie nemaiintalnita la alte masini pe cand honda=electronica toata, putere scoasa la maxim. in fine. parereli sunt impartite. eu aleg bmw pana la moarte chiar daca e din 1980 sau 2010.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
si acuma pozele de sambata :D
|
In primul rand cred ca ar trebui sa ii multumim lui Andrei N. pentru locatie. Ca datorita lui ne-am putut distra fara sa stai garda pe capul nostru.
|
dap.. aja-i stefan! sa traiasca Andrei N. :D
|
Re:
Quote:
nu suport motoarele \"intoarse\" transversale, mi se pare cel mai complikat mod de a face un lucru usor... :lol: :lol: ce sub aveti mai in breakul ala..... :shock: :D si voi aveti necaz cu politia/garda??? se pare k ne ginesc pe toti, oriunde ne-am afla in tara :evil: vad k sunteti destui.... :twisted: mai bagati poze..si filme mai ales..alea conteaza, intaresc mintea si revigoreaza spiritul(sau cum o' fi corect) :lol: :oops: |
as
kamikazee asteptam de la tine si ceva filmulete
|
So se baga cineva la iasi saptamana asta !!!
|
nu stiu.. adica eu in weekend o sa fiu in ploiesti.. :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning