Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   KITCH TUNING ROYALLE (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/1137-kitch-tuning-royalle.html)

LaMishto 25-04-05 20:59

:lol: :lol: pai ambii sunt din vaslui :lol: :lol:

Psycho 25-04-05 21:11

mie unu mi`ar fii rushine sa pun asemenea mashina pe site fara gluma :) .. ash tzine`o in fatza cu afishe de vanzare pe ea :D

alexutzu 25-04-05 21:27

cand vad oameni handicapati si retardati ca astia cateodata mi-e rusina ca sunt roman :evil:
dar brusc ma trezesc........ mai sunt si altii mai rau ca noi, asa ca ma multumesc cu ce am :lol:
8)

gangsta 27-04-05 16:03

1 Attachment(s)
uitati-va la jentii...BBS!!! :lol: :lol: :lol:

alexutzu 27-04-05 18:37

americanii astia chiar au chef de gluma, cred ca am vazut 1000 de masini de la americani cu carton pe ele

Ciro_zel 28-04-05 10:32

1 Attachment(s)
Sa vedeti cu ce acopera baietii rugina prin CR...cositor! :shock:

Psycho 07-05-05 12:59

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
americanii astia chiar au chef de gluma, cred ca am vazut 1000 de masini de la americani cu carton pe ele

shtii k cica o parte din firmele de tuning folosesk , cartonul pentru ai da propietarului o mica idee despre cum va arata mashina dupa procesul tehnologic de tuning :) .. dar .. nici chiar asa

dar de asta ce parere avetzi .. ce o fii chestia ala din spate .. flame thrower .. sau o fii mashina racheta :)

blowwind 07-05-05 14:04

poate e o butelie de GPL cu toba integrate :)) mai stii :D

dj05dpx 07-05-05 16:54

ce e chestia rosie?carlig de remorcare? :lol:

alexutzu 08-05-05 09:55

eu cred ca de fapt acest sistem este pentru comfortul soferului.... adica de acolo din spate se duce pana in fata o teava care intra in curul soferului ptr o evacuare cat se poate de directa!!! acest sistem este util nu numai soferului ci si pasagerilor
:lol: :lol: :lol:

blowwind 08-05-05 10:05

=)) looool .. f bine zis alexutzu :D

Gabi 08-05-05 10:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"

E cumva un Oltcit alb cu \"decal\" gri si \"bull-bar\" in fata ? :lol:

Ciro_zel 08-05-05 11:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"

E cumva un Oltcit alb cu \"decal\" gri si \"bull-bar\" in fata ? :lol:

Nu...da' il stiu si pe ala de care zici tu...e penal ala cu bullbar...e idioata traeba ca daca face \"buff\" tot in ventilator ii intra tevile alea de la \"bull bar\" :roll:

PYT 09-05-05 19:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"

shtii k cica o parte din firmele de tuning folosesk , cartonul pentru ai da propietarului o mica idee despre cum va arata mashina dupa procesul tehnologic de tuning :) .. dar .. nici chiar asa

dar de asta ce parere avetzi .. ce o fii chestia ala din spate .. flame thrower .. sau o fii mashina racheta :)

parerea mea k e claxonu :lol: :peace:

andone 10-05-05 19:15

nu prea inteleg 3 chestii legate de poza aia ...
1. Ce lungime trebuie sa aiba pista la decolare ??
2. La ce altitudine zboara ??
3. Ce autonomie are ?? se risca cu ea la un Trans-Atlantic ??

All times are GMT +2. The time now is 00:26.

- Copyright 2026 4Tuning