![]() |
Re: Vopsitorie Auto!
Asteptam noi comenzi pt poze cu lucrarile noastre vizitati site'ul din semnatura
0731 123 934 |
Daca ai timp pune te rog frumos din cand in cand poze cu Cielo gri care a venit azi la voi (SSS). :) Eu l-am trimis pe tata la voi. :) Spor la treaba baieti.
|
Quote:
|
Asteptam noi comenzi pt poze cu lucrarile noastre vizitati site'ul din semnatura
0731 123 934 |
Salut, pentru un e 46 de retusat/revopsit toata partea dreapta + barile cat m-ar duce? Metalizata.
|
Poze cu unele din lucrarile noastre vopsitorie/tinichierie/airbrush/mecanica
0731 123 934 |
Asteptam noi lucrari Vopsitorie/Tinichigerie/Mecanica/Airbrush 0731 123 934
|
un eleron de astra f mai ai timp sa mi-l vopsesti si mie zilele astea?
|
Quote:
|
asteptam noi comenzi 0731 123 934 vopsitorie/tinichigerie/mecanica/airbrush
|
asteptam noi comenzi 0731 123 934 vopsitorie/tinichigerie/mecanica/airbrush
|
Salutare !
Eu sunt din Bucuresti, insa mi te-a recomandat un prieten ce si-a vopsit integral masina si a fost multumit de ce a iesit. Problemele mele sunt o aripa spate infundata, o portiera zgariata si un spoiler. Suplimentar, as dori sa atasez o prelungire (din fibra de sticla). Caut sa le fac pe toate in acelasi loc, crezi ca se poate face inclusiv lipirea/atasarea prelungirii ? E vorba de un Focus mk1, culoare alba. Multumesc ! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Iata cam care ar fi solicitarea mea :
- remediat portiera & aripa spate - Praguri : rectificarea din poza + atasat + vopsit (in poza sunt puse de forma, nu fixate) - Prelungire spate : atasat + vopsit - Bandouri negre fata, spate, lateral-stanga (aici doar vopsire, intrucat slefuirea si primerul de plastic le aplic eu) Problema este ca in urmatoarele 2-3 saptamani folosesc intensiv masina. Se intra in concediu pe la Chopshop ulterior ? Merci inca o data ! |
Quote:
1. nu inteleg...vrei si vopsit complet sau numai ce ai enumerat tu mai sus? 2. cu bandourile nu e asa cum crezi tu ..primerul trebuie aplicat exact inainte de vopsire...deci il aplic eu ...si daca aplic primerul lasa si slefuitul pt mine ..e mai bine ;) 3. noi nu intram in concediu niciodata 0731 123 934 suna'ma sa stabilim ceva |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning