![]() |
Re: Nissan S13 - drift project
Quote:
|
esti un om norocos si sper ca si fericit
drift or die! ;) |
ca update mi-am luat intercooler insa va venii un update mai mare cat de curand , o sa va zic la momentul respectiv :D mentinem suspansul :D
|
HAI CU RB25DET :D :)) Mor de nerabdare sa te vad de-a latu' :D
|
Quote:
|
sr:caffine:?
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=-IfkHHIcquw Uite,chiar adversarul lui tengu din SA ,Bruno ,avea astfel de conversie: https://www.youtube.com/watch?v=7IeuC-maYRs |
CA pana crapa ! :D
|
CA whit big turbo:D
|
Quote:
|
Quote:
Spre exemplu un CA18det in relanti are presiune de ulei 0,9 - 1 bar si asta cu pompa de facelift, iar un sr20det red/blue top are 2.0 bari in relanti |
cel mai bine stie nea tarnafes de limitele si fiabilitatea unui CA ,banuiesc ca te a informat de la inceput de acest motor .sper sa faci treaba buna si sa l urci in putere acolo unde vrei, totusi nu inteleg de ce nu ai optat de la inceput pt sr20det ? iar alti bani alta distractie .
|
Ca sa iti incepi treaba cu Nissan-ul, sa te obisnuiesti cu el, e deajuns motorul pe care il ai la indemana, in cazul asta Ca18det. E usor sa intrebi, de ce n-ai pus un SR, de ce nu pui un RB, dar e este la fel de usor sa pui in practica asa ceva? Sa cumperi motorul, sa faci swap, sa il omologhezi si tot ce trebuie costa bani, si cred ca tarnafes intr-adevar poate sa confirme ca nu e ca o plimbare in parc sa faci asa ceva, nu faci hocus pocus si iti apare motorul in masina. Plus de asta, sa fim seriosi, nu e ca si cum ca18det e vreo pocnitoare de 1.4... si in masina mai sunt de bagat bani in multe aspecte pe langa motor.
|
Al meu are mai mult in relanti:D:D:D:D
In legatura cu swap de sr20det o sa incerc eu la Galati cu un prieten sa punem pe masina lui un SR de pulsar pe un S13......sa vedem ce o sa fie acolo!!! |
Daca ai motorul, normal, merita sa incerci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning