![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
Sorine sa ineleg ca ne tratezii cu intalnirea de mai devreme....bine te vom tine minte :lol:
|
Chiar daca am fost 4 a fost mai bine decat la pescarusi si mai frumos nu ne-a batut soarele in cap nu am avut pb cu caldura asa ca cei care nu au fost pana acuma vinearea la intalnire sa faca bine sa incerce macar o data sa vine si cred ca o sa le placa
|
Cu parere de rau eu nu am mai ajuns. Cu toate ca m-a sunat si Sorin. Parca ma incanta si pe mine racoarea. Nici duminica nu cred ca ajung, dar mai vorbim.
|
mi-a placut intalnirea chiar si asa putini. o sa mai vin :D
a da sa nu uit. cata data viitoare facem o liniuta :D sunt curios sa vad diferenta intre catalizator normal si golit :-? |
si ce bomboane a-ti ratat mmm. prieteni stiu de ce.
|
chiar ca :D bune alea cu paine :>
|
Da foarte bune bomboanele ms ms
|
Hai ca a fost frumos pana la urma, cu bomboanele lui Tzap,cu cola lui Cata a fost ok. Vinerea viitoare aducem berica(no alcohol :D), niste seminte :lol: si avem ce discuta.Mi-a placut ca a fost racoare,calm,destui baieti care se dadeau in stamba :-P..........ne vedem duminica poate tot pe racoare.
|
poze nu ati mai facut si voi ?
|
La intalnirea de vineri pozele le are Sorinake iar astazi am fost putini probabil din cauza caldurii si nu s-au facut poze. Ne vedem vineri ca a inceput sa-mi placa.
|
fratilor eu am avut ceva problem si nu am putut ajunge,dar se vn vineri cu siguranta
|
venim pe rand noi doi :)) vinerea asta nu pot eu dar poti tu :)
|
1 Attachment(s)
Da! Asa e...am ramas dator cu pozele de Vineri!
Nush ce reaq are ca nu-mi uploudeaza si restul de poze! |
Ma bucur ca unora le-a placut intalnirea de vineri,si uni au vazut pe pielea lor ca duminica nu mai tine din cauza caldurii asa ca vineri ne vedem iar la ora 21:00 la Academie si ar trb sa facem ceva cu organizarea asta sa vim cat mai multi la intalnire,sicer in buc sunt fff multe golfuri III si cred ca ar fii pacat sa nu aducem noi membri cred ca putina reclama nu ar strica niste stikere parasolare ceva trb sa ne intalim mai multi sa ne vb si vedem ce facem
|
3 Attachment(s)
Na ca am reusit! Netu de la RDS... .... .... masi!:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning