![]() |
Re: BV 02 RHD
asa fratilor haideti cu oferte ptr campion .......pacat ca nu il vede cine trebuie omu are skilz si pasiune .........uite inca o oferta ptr tine ....ramane sa ma suni ......eu am lucrat si la masina lu titi aur .....daca vrei vb cu el sa iti faca scoala de pilotaj la jumatate......inca un vot ptr campion de la mine
|
Am tot sters , si sters posturi , dar ajunge ! Voi incepe cu sanctionari
|
Ce de oameni supăraţi pe aici :)
E bine că moderatorul a şters mesajele, s-ar fi ajuns la o ceartă luuungă şi fără sfârşit, ca de atâtea alte ori... Cred că am face bine dacă am lăsa doar maşina ca subiect de discuţie, iar celelalte aspecte le-am lăsa pentru întâlnirile f2f, ce ziceţi? :) |
eu unu zic ca nu se procedeaza bine ... trebuiesc acceptate si parerile bune cat si cele rele pentru chestia asta nu ar trebui sa ne suparam uni dintre noi ... deocamdata au zis multi ca masina e asa asa ... dar asta nu inseamna ca pe viitor nu se va putea face ( in bine) ...
|
Sunt deacord, părerile negative sunt binevenite, ajută proprietarul sa vadă greşelile peste care a trecut uşor, dar miştourile nu-şi au locul, ele sunt problema.
|
Da si mistourile au rolul lor... nu au aparut degeaba... ca inainte sa fie mistoul erau vorbe de ajutor sa inteleaga gica care e treaba... din pacate el a ignorat si a ascultat doar laudele. Sa fim seriosi acuma... cati din voi vati uitat atent la masina aia inainte sa o laudati ?
|
Quote:
|
Sa adresezi vorbele alea celor care au facut asta! Eu doar incerc sa ii bag mintile in cap lui Gica. Nu am avut de aface cu telefoane si alte chestii. Daca altii au ajuns la asa ceva nu e treaba mea. Ok ?
|
Quote:
George are o varsta, tine sau nu cont de anumite sfaturi, in rest daca le si aplica e strict problema lui. |
1 Attachment(s)
Ai dat quote la mesajul meu... ce sa inteleg prin asta. In fine. Sa faca Gica ce vrea :) sa puna twin turbo pe ea si sa vada parisu prin podea. Noroc.
|
Haideţi să depăşim acest subiect, deoarece facem o cacealma din thread-ul omului...
Asta este... ce-a fost a fost... |
Quote:
Eu unul am incheiat subiectul. |
Quote:
|
George ceva poze cu geamurile un filmulet ceva ?
|
inca nu frate ..astept unpic sa se indrepte timpu sa nu ma ninga ...ca sunt racit si o sa incerc sa fac un filmuletz cu ele .la cat am dat pe ele 80 de lei si o cafea sunt tipla noi astept sa primesc bara stabilizatoare de fata si incet incet incep sa le sterg de pe foaie ca sa sa ramana la final un singur lucru acela fiind caroseria sanatate sa fie si se face orice.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning