![]() |
Re: Ferrari 1/18
lasa gura apa.....stai calm:lol:
|
Quote:
|
Normal... dar cum o transporta pana aici de ex. ?
Vine cu camionul plin de xxxx de cutii si ti le descarca in fata casei ??? Mi se pare o cantitate enorma de cutii... va dati seama ca shippingul e si el urias,nu ? MC: Are o multime de BB-uri da' conform unui slogan comunist... "Cantitatea naste si ea calitate"... deci are multe... nu se mai pune ca sunt BBurago se pun ca un tot. |
Are foarte multe modificate de genul celor care se mai gasesc pe ebay: 456 cabrio, F40 cabrio etc
|
Mie nu place colectia asta,ca are o gramada machete resin si umbau.
|
Quote:
DS:acolo scrie ca nu accepta paypal,deci nu cred ca sunt sanse sa trimite in afara germaniei..... |
Hai ca salivez deja pe tastatura...ala care vinde colectia e un adevarat "nebun"!!! :???::lol: totusi costa 19.500 euro deci banii astia nu-i au toti:lol:
|
ca tot vorbeam de modificate:456gt cabrio 1.18 bburago....e original sau home made??:O:O
http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DX |
Este home made, nici de fabricat nu s-a facut niciodata oficial, dar exista in realitate in posesia unor excentrici.
|
2 Attachment(s)
Informatii proaspat cu noua seria Kyosho - Ferrari.
Preturile incepe la 160 euro. |
2 Attachment(s)
Inca ceva poze:
|
pretul umpicutz cam exagerat, dar macar avem calitate in machetele astea. Deabea astept sa apara!
|
1 Attachment(s)
###NEW###
Ferrari 599XX - MR Collectibles 1/18 resin |
wow!!!!!
in sfarsit a aparut!! dar o intrebare am nu il fabrica si hw elite? |
Nu.
Numai firma asta mica ,Italiana face in seria limitate si numai cateva suta de bucati,in pretul destul de mare. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning